UFO Obliko Gume Uho Hrbet Uhan Nazaj Zamaški, Material Za DIY Nakit, Izdelava Pribor 50PCS

Nov izdelek

Na zalogi

€1.28

€2.51

-49 %

Oznake:

xrotor all-in-one let krmilnik

UFO Obliko Gume Uho Hrbet Uhan Nazaj Zamaški, Material Za DIY Nakit, Izdelava Pribor 50PCS

Opis:

1)Material: guma 2)Količina&Pakiranje: 50PCS, Opp Vrečko 3)Teža : 7 g 4)Barva: Jasno, Pregledno 5)Ven Velikost:Referenčno Sliko 6)Oblika:Okrogel

Opozorilo: 1. Tam lahko malo barvno razliko med dejansko predmetov in spletni strani fotografije, ker ne enako svetlobo in zaslon .Prosimo za razumevanje. 2. Prosimo, dovolite 0,5 mm-1 mm velikost napak zaradi ročnega merjenja. 3.Če izpolnjujete vse težave, se lahko obrnete na našo službo za stranke.

Dostavo: 1.Nalogi bodo obdelani v roku 2-4 delovnih dni po plačilu preverjanje.Dostava številko za sledenje bo flie, da bi po dobavi, lahko spremljate na to. 2.Pls preverite, ali je vaš naslov za dostavo, ko ste plačali za naročilo.Pls, upoštevajte, da je naslov za dostavo je zelo težko spremeniti, ko je bilo naročilo poslano ven. 3.Včasih parcela morda malo zamude zaradi strogih po meri in lokalni dogodek,slabe vremenske razmere,ipd.Pošiljke: 1.Gospodarstvo Storitev je Cainiao Super Gospodarstvo ,Matejadereani.si Saver Dostava.Ocenjena Dostave 35-55 dni. 2.Standard Storitev je Matejadereani.si Standardna Dostava.Ocenjena Dostave 20-40 dni. 3.Hitro je Kitajska post EMS,UPS,FEDEX,DHL,Matejadereani.si Premium Dostava.Ocenjena Dostave 8-15 dni.Garancija: 1. Če je predmet, ki je v okvari, nas o tem obvestite v roku 7 dni po tem, ko je prejel.Ne odpirajte spora brez komunikacije. 2. Če ne boste zadovoljni, ko boste prejeli vaš element, ga vrnite v roku 15 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Stopite v stik z našim po pomožno osebje, preden jo vrne.Zadovoljstvo Strank: Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja ali skrbi, prej ali afteryour nakup.Zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo.Upam, da si dober dan!Zahvaljujemo se vam za vaše dobrodošli.

Element Teža 7g
Nakit Ugotovitve Tip Uhan Nazaj
Uporaba Uhan Nazaj Zamaški
Barve Jasno, Bela
Poreklo CN(Izvora)
Material Gume
Postavka Vrsta Nakit Ugotovitve
Oblika UFO Okrogle uhane nazaj
Značilnosti Izdelka KROG uho hrbet, uhan nazaj uho post

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki