30Pcs/nastavitev Svetilnosti termoplastična Lepila Palico Fazi/Noč Star Soba DIY Dekoracijo Za Električni Lepilo Pištolo φ7mm*180mm

Nov izdelek

Na zalogi

€10.92

Oznake:

lepilo za pištolo za vroče, baterija avtopralnica, pištolo wii, lepilo za pištolo za vroče taline, lepilo za vroče, prozorno plastično palico, melt, lepilo palico, brezplačna dostava za spalnice ali namizne svetilke, za palico

30Pcs/nastavitev Svetilnosti termoplastična Lepila Palico Fazi/Noč Star Soba DIY Dekoracijo Za Električni Lepilo Pištolo φ7mm*180mm

Ime: Svetlobna Termoplastična Lepila Palico

Kategorija: termoplastične smole, lepila

Delovna temperatura: 85 ℃

Funkcija: DIY prilepite popravila dekoracijo

Taljiv material: keramika, steklo, usnje, plastika, elektronske komponente, vlaknin, kovine, kamna, betona izdelkov, itd

Področje uporabe: uporablja se z lepilom pištolo.Uporabiti ga je mogoče za palico okraski, obrti, Božična darila, nakit, igrače, umetno cvetje, itd.

Velikost in količina: 7mm * 180mm * 30pcs

Package: plastično vrečko

Značilnost:

Vroče taline lepilo palico in predelane proizvode, ki bo pokazal zeleno luč v temi.Morate irradiate izdelek pod močno svetlobo prvi.Močnejši irradiating čas, večjo svetlost.Svetlost se bo postopoma slabi s časom, in to bo trajalo več kot 10 ur, da se popolnoma dim navzdol.Dolivanje vir svetlobe, kadarkoli bodo, da jih prižgejo spet(da bi zagotovili jasnost naše fotografije, so vse posnete podnevi.Če so sprejeti na noč, svetlost bo močnejši).

Uporaba metode:

1. Ta izdelek je treba uporabljati lepilo pištolo.

2. Uporabite silikonsko plesni, izpolnite plesni z lepilom in demould po hlajenju (kupci, ki kupujejo več kot 2 kosa bo dal medved plesni kot darilo).

3. Narišite vzorec na spalnica steno ali silikagel ploščica s svinčnikom, ki je lahko poljuben vzorec, kot so zvezde, luno, raketa, majhna žival ali cvet hišo, nato pa ga napolnite z lepilom pištolo, in končno narišite črte, z flomaster, da ustvarite noč sanje za otroke (to je predlagal, da uporabi silikagela pad, da je, in jo držijo na steno ali strop s traceless lepilo po hlajenju, tako da ga odstranite z lahkoto, Ne poškoduje steno)

4. Navedite celotno igro na svojo domišljijo in bi bolj umetniško ustvarjalnost!

Opomba:

1. Razsežnost je merjena z roko, in 1-3 mm napaka je dovoljeno.

2. V procesu rezanje, zaradi hitrega delovanja in vibracije stroja, dolžina in velikost iste serije proizvodov so nekoliko drugačni, ki se ni mogoče izogniti.Zato, ne glede na velikost je predolg ali prekratek, bomo povečali določeno količino daril v vaš paket.Količina je popolnoma dovolj.Prosimo, sporočite.

3.Fotografije tega izdelka, ki so dejansko sprejeti, brez kakršne koli obdelave prilagoditev, in ni mogoče uporabiti drugje brez dovoljenja.

Številka Modela yeguang180
Število Kosov 30pcs
Uporaba Home DIY
Blagovna Znamka TOMASIEN
Certificiranje CE
Barve svetlobna
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki