USB Žična 60% Kompakten Mehansko Tipkovnico, 61 Tipk, Majhne Prenosne Igralne Urad Izklop Tipkovnica Strani-tiskanje za PC Zabava

Nov izdelek

Na zalogi

€17.00

€25.01

-32 %

Oznake:

moda mouse pad, računalniška tipkovnica stojalo, gel mouse pad, aluminij pad, MaiYaCa, armrest urad, računalnik zapestje, anime led miško, mouse pad sekiro, flamingo mouse pad

Značilnosti:

100% popolnoma nova in visoke kakovosti

Kompakten prenosni mehanski gaming tipkovnica s po meri mehanske občutek tipkovnice stikalo, znoj-dokazilo, prah-dokazilo, preprečevanje poškodb keycap, in je večja vzdržljivost in odzivnost.

Brez dodatnih število tipk, lahko spoznali zahteve v Pisarni ali Doma.Mini 60% Mehanska Tipkovnica je prihranek Prostora in Prenosne, boste zadovoljni, na koliko prostora shranite.

Tipkovnico design je ergonomska, strokovno poln-ključ anti-prikazen učinek, kompaktna igra tipkovnico znanstvenih tipko postavitev, udobno gumbi so zelo tipkanje, in pomaga zmanjšati ročno utrujenost.

Tipkovnica je narejena iz kakovostne aluminijeve zlitine-ABS delci, z non-slip design, znaki so odporne na obrabo in ne enostavno zbledi, in tekstura keycaps je občutljivo.

Res RGB osvetljen z 16.8 milijona barv, 20 dinamično prednastavitev na voljo na krovu.To je lahko super za igranje igre je ponoči celo brez svetlobe.Prav tako lahko prilagodite svetlost in dihanje hitrost osvetljen glede na vaše želje.

Paket Vključuje:

1x Igralna tipkovnica

Specifikacije:

Postavitev:61 Tipk

Ozadja:RGB

Material:ABS

Tipkovnica Barve:Črna, Roza, Bela

Velikost: cca.29x10x4cm/11.42x3.94x1.57in

Način povezave: USB, žična

Opomba:

Ne trgovini na paket.

Prosimo, dovolite 0-1cm napak zaradi ročnega merjenja.pls poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo.

Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala!

Vrsta zapestje ostalo
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka OOTDTY

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki