Na Zalogi Ročno Sedem Palček Drevesih Gnome Okrasite Vrt Mini Smolo Obrti Slika Bonsaj Na Prostem, Doma Dropshipping

Nov izdelek

Na zalogi

€14.28

€19.30

-26 %

Oznake:

slepo polje, igrača, krpo čarovnica, miniature pinscher, slika, king kong majica, gundam mg, dekor za vrt, pikachu, vrt gnome, fantje pokemon številke

Sedem Palček Dreves Vrtna Umetnost na Prostem, se prepričajte, da je centerpiece vaš vrt letos in veselje, prijatelji, da bi našli skriva v vašem Enoletnice in Trajnice.🌱 Tak vrt gnomes figur je odlično darilo za gnome ljubitelje in zbiralce v vašem življenju.

O tej postavki

Material:Kamen Smolo Izdelave:ročno VELIKOST(CM)L*W*H:15*4*10【1:3】 Element Teža:3.82 Funtov

🌤 NEPREMOČLJIVA DESIGN: Izdelani s trajno smolo, Gnome, Figurice prostem lahko prenesejo sončnih dni, deževne noči, in manjših zasneženih dneh vse leto dlje.

🎁 ODLIČNO DARILA: Vrt Gnome Figurice je eden izmed najboljših daril, ki ga lahko dal.Popoln vrt darilo za družino in prijatelje na Božič, Zahvalni dan, Rojstni dan, materinski Dan, in Naselje.

🌳 ŠIROKO UPORABO: Odlično kot vrt dekor, primeren za vrt, drevesa, cvetje, flowerbed, ograje, pešpot.Obrat to očarljivo vrtno kip kjerkoli in dodajte zabavo na vaši terasi, vrtu ali dvorišču.

✅ VISOKO KAKOVOSTNIH MATERIALOV: Vsak Vrt Gnome Kip je ročno poslikano z živahnimi barvami, in vsak del je narejen dolgoročnih smolo in ročno poslikano z UV-odporno barvo, zaradi česar je trdna in obstojna.

OPIS IZDELKA

Barva: kot prikazano Material: smole

Poreklo CN(Izvora)
Material Smole
Blagovna Znamka isfriday
Tema Ljudje
Slog Pastorala
velikost 15*10*4cm
Je Pametno Napravo No

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki