3D Dolphin Rjuhe Kritje z Prevleke Sramota Živali Otroške Posteljnine Komplet Twin Otroci Poliester Tolažnik Kritje Kraljica Kralj Twin Velikost

Nov izdelek

Na zalogi

€19.42

€35.31

-45 %

Oznake:

xs max zadaj zaslon stekla

Vprašanje & Odgovor

1.Kaj je rjuhe kritje uporablja?A rjuhe kritje je zaščitna plast, ki zdrsi čez rjuhe in je zaprtje.Ker duvets in odeje so lahko draga in težko očistiti, rjuhe prevleke so uporabne, ker jih zaščitite vaš tolažnik med uporabo in se z lahkoto odstrani in enostaven za pranje. 2.Kakšna je razlika med odejo in rjuhe kritje?Glavna razlika med rjuhe in tolažnik, ki je tolažnik je samo en kos posteljnine med rjuhe zahteva dve ločeni kosov — je vstavite in kritje.Odejo je običajno prešite z nadev enakomerno porazdeljena med rjuhe je vstaviti, ki deluje kot polnilo.

Ime Izdelka:

Rjuhe Kritje + Vzglavnik

Seznam Vsebine:

1* Rjuhe Kritje +1/ 2* Vzglavnik Primerih

Material

Poliester

Sezona :

Pomlad, Poletje, Jesen, Zima

Značilnosti:

kot nalašč za otroke /Aduld Posteljo , in bo vaš prostor videti živahne.

Toplejše Opomnik:

1) Če potrebujete dodatno stanja na tekmo, se obrnite na nas. 2) Rjuhe Kritje se uporablja za kritje naš tolažnik ali krivdi, je brez polnjenja v notranjosti. 3) Zaradi svetlobo in zaslon razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike. 4) Zaradi ročno izdelani po meri, prosimo, dovolite 3-5 cm velikost razlikujejo.

Teža 700-1300g
Uporaba Velikost 1,0 m (3.3 noge), 1,2 m (4 ft), 1.35 m (4.5 metrov), 1,5 m (5 čevljev), 1.8 m (6 čevljev), 2.0 m (6.6 noge), 2.2 m (7 metrov), 2,5 m (8 čevljev)
Primerna Regiji Severna Amerika
Količina 2/3PCS
Blagovna Znamka DNFMFJD
Vrsta Duvetcover&2pcs Prevleke
Poreklo CN(Izvora)
Odpornost Barve (Razred) 3
Proces Tehnika Osnovna
Fabirc Slog Brušeno
Slog 3D Tiskanje
Material Poliester
Fabirc Gradbeništvo 90gsm

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki