Novo Toplo Odejo Dolg Koralni Flis Odeja z Rokavi Coral Runo Žep Odejo Odraslih Pozimi Pranje Flanela Odeje Robe

Nov izdelek

Na zalogi

€6.64

€8.30

-20 %

Oznake:

bombažno haljo, suh papir, poročne kimono plašč, čipke robe, seksi oblačilih, nevesta robe, seksi odklon oblačilih, črno haljo, rjava cape, haljo ženske

Novo Toplo Odejo Dolg Koralni Flis Odeja z Rokavi Coral Runo Žep Odejo Odraslih Pozimi Pranje Flanela Odeje Robe

Opis:

100% Poliester

SUPER MEHKA & TRPEŽNA KONSTRUKCIJA: Walensee flanela runo postelji, odejo vam prinaša več dihanje in lahki občutek, kot navadni bombaž odejo, vrgel, da vaše telo toplo.Dvojno strani design vam ponuja različne čute mehkoba, da izboljšate vaš spanec.Dovolj trpežne, da vam z dolgoročno uporabo.To vrgel odejo bo šel po vaše, ali darilo prejemnika pričakovanja in vam prinašajo končni mehko in toplino.

SENZACIONALNO ODEJO KORISTI: Vrzi Flis Odeja za v posteljo, je kot nalašč za homeowners z prefinjen okus v dekoracijo doma.Čudovito barvo krepi to odejo z elegantno in vrhunski videz dopolnjuje vaš prostor elegantno občutek...Prilega v vsak prostor v hiši, spalnica, soba za goste, otroška soba, počitnice doma, v dnevni sobi ali bi skupaj za RV potovanj.

VSESTRANSKI VRŽE: kot Nalašč za notranjo in zunanjo uporabo za zagotavljanje zaporednih toplejše v hladno vreme, še posebej za kamp in piknik. 100% premije poliester microfiber.Ultra-udoben, udobno in ultra-plush toplo runo vrže ponujajo elegantno prestižni videz.Darila za Moške in Ženske, Mame in Očete, Prijatelji, Odrasli, Teen, Dekleta, Fantje, Psi, Mačke, Domače živali, valentinovega, materinski in očetovski Dan; Božič in Novo Leto.

ENOSTAVEN ZA NEGO: Pralni stroj v hladno vodo samo, na nežen ali občutljivo cikla.Bobnasti suh na majhnem ognju ali na airdry nastavitev in odstranite takoj, ko sušenje cikel je prišel do konca.Barva ne zbledi, tkanine ne bo ali skladišče tudi po več pranje koles in neskončno uporabo.

ODEJA Z ROKAVI: Bedsure design ženske sleeved odejo z velikimi lisice lahko obdržali vaše roke prilagodljiv, se udobno med dejavnosti tako doma kot na prostem.

TOPLO: Pokrov vaše celotno telo z 180x120cm runo flanela kavč odejo, da zagotavljajo neprimerljivo toplino v hladnih dneh, mora imeti to zimo.

VRHUNSKO KAKOVOST: 260GSM dvostranski flanela za mehkejše in bolj udobno teksturo, ima tudi dober proti gubam učinek, z najvišjo kakovost za dolgotrajno uporabo.

PRAKTIČNE DESIGN: Odeja z veliko žepi za shranjevanje telefona, daljinski upravljalniki in prigrizki, idealen spremljevalec, medtem ko gledate TV na hladne noči.

NEGA NASVET: Strojno pranje v hladni vodi ločeno, nežen promet.Ne belilo, ne železa ne suho čiščenje.

velikost:180cmx120cm

Hvala za nakupovanje iz nas.

Bomo poskrbeli za pošiljko s v 3 dneh po tem, ko smo dobili svoje plačilo in nato obvestili številko za sledenje.Boste lahko spremljali na:

https://www.17track.net/en

Paket bo dostavljen v 20 delovnih dneh, v večini držav.

Bomo povračilo celotno vas ali reship če se vam še vedno ni mogel sprejeti z v 60 delovnih dneh.

Če imate kakršne koli težave, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden odprete spora.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše poprodajnih storitev.

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.

Uživajte svoje nakupovanje v naši trgovini!

Najboljši Regrads!

Dolžina Obleke Gleženj-Dolžina
Debelina Normalno
Nespodobno Sliko No
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Tkanine Flanela
Vzorec Tipa Trdna
Spol Ženske
Spolnost No
Sezona Pozimi
Sestava Materiala BOMBAŽ
Rokav Dolžina(cm) Polno
Številka Modela CP38
Material BOMBAŽ, Coral runo
Postavka Vrsta Plašče

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki