2pcs Šport Gleženj Trakov Fitnes Podporo Gležnja Oblazinjeni D-obroč Gleženj Lisice za Telovadnice Workouts Kabel Stroji Noge Vaje

Nov izdelek

Na zalogi

€3.23

€6.72

-51 %

Oznake:

bdsm hlačnice, moški gleženj lisice kovinske, otrok šport gledam, kolo keychain, universal leg extension, fit stikalo obroč, kovinske noge razširitev, noge šport, cabel, how cable crossover machine

Značilnosti:

*1. Featuring dvojno ojačani D-obroči, enostavno priključite kabel stroji in vam pomaga vaš ton glutes v maksimalno udobje!

*2. Neoprenske oblazinjenje naredi gleženj trak najvarnejši in najbolj udobno.

*3. Nastavljiva.Trak omogoča, da odstranite ali privijte lisice in varno uteži.Enostavno, da dajo na in prilagajanje vaše želeno fit.

*4. Nepremočljiva torba je vključen.

*5. Združljiv s standardnimi kabelski sistemi, odpornost trenerjev, funkcionalne učiteljev, in še več, odlično za razširitev nog leg curl, kolk abductors in vse vaše najljubše noge dnevno rutino.

Opis:

Ta gleženj trak, ki je zasnovan posebej za spodnji del telesa, vaje za čim nižje telesne vaje, ki se osredotočajo na glutes, stegenske mišice in rit.Nastavljiv trak omogoča, da odstranite ali privijte lisice in varno uteži.To je enostavno, da dajo na in prilagojena na želeno fit.Kot nalašč za razširitve noge, noge curl in kolk abductors.Imajo enega in začetek uveljavljanja takoj, da bi dobili telo, ki ga sanje.

Specifikacija:

Barva: Črna.

Material: SBR.

Velikost: Približno 48 x 6.5 x 0,6 cm.

Seznam vsebine:

2 * Šport Gleženj Oblazinjeni Trakov D-obroč Gleženj Lisice za Telovadnice Workouts Kabel Stroji Noge Vaje z Carry Bag (Black)

Opombe:

1.Pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe.

2.Prosimo, dovolite rahlo ročno merjenje odklona za podatke.

Številka Modela gleženj trakov
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki