2 kos za Volkswagen VW Passat B8 Chrome Izpušnih Videti Difuzor-2019 iz Nerjavečega Jekla

Nov izdelek

Na zalogi

€41.97

Oznake:

passat variant b8 model, up vw, nalepke volkswagen, volkswagen polo avto, passat b6, b8, vw polo, vw amarok, izpušni motorcycl, stol iz nerjavečega jekla

Vse Chrome izdelki so narejeni iz 304 Kakovosti 1. Razred iz Nerjavečega Jekla.Chrome izdelki imajo-doživljenjska garancija proti koroziji.Obstaja obojestranski lepilni trak na hrbtni izdelkov.

Navodil za montažo: 1 - Namestitev v suhem in brez prahu okolje.

2 - Sobni temperaturi, mora biti med 15 ° C in 35 ° C med namestitvijo.Če je temperatura okolja pod 15 ° C, na površini se lahko uporablja z za lase, itd.Namestite ga za ogrevanje s. 3 - Preden odstranite držati del trakovi, start iz oval in zaprto površino in se skupščine prvi test. 4 - Temeljito očistite površino, da se spenjajo z bombažno krpo drgnjenje alkohola ali čisti alkohol.Ko čiščenje površin, da se spenjajo zaščito od prahu in masti.Ne čisto površino, da se je treba držati z mastno in dodatkov, kot so mokri robčki, voda, tanjši, bencin, dizelsko olje, kölnu. 5 - Po uporabi čistilnih procesov na površini, ki je vezana, počakajte 5 minut in začeti bonded postopek).

6 - Odstranite zaščitno površino obojestranski lepilni trak na izdelek in ga namestite od ovalne in zaprto površino.

7 - V skupščini proces, uporabite mehko krpo ali roke za patting izdelka.Eno minuto, tiskanje na delu in spet za lase in tako naprej.Uporablja toplote s pomočjo OPOZORILO:

Ker trak se uporablja, bo pokazal svojo polno lastnosti v 24 urah, uporabite pristopila del skrbno v tem obdobju.

Trak s papirjem ali pakiranje trak, ki jih lahko odstranite po 24 ur, tako, da prilepite kos, ne zrahlja.Sprejeti nego ne da pranje vašega vozila v roku 24 ur.

Postavka Vrsta Krom Styling
Poreklo TR(Izvora)
Blagovna Znamka GAT Trgovina

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki