Bikini Komplet 2021 Kopalke Ženske Plus Velikost 5XL Očesa Seksi Povodcem Backless Nizko Pasu Push Up Kopalke Tankini Bikini

Nov izdelek

Na zalogi

€13.19

€21.98

-39 %

Oznake:

2021 bikini, seksi modrček s seksom, tankini, Plaža kritje, ženske kopalke, kopalke, 5XL, spodnje perilo, bayonetta, mayo swimsuit

Nasvet

Zaradi svetlobne učinke in nastavitve zaslona,je izdelek dejanska barva se lahko s sliko, ki je nekoliko drugačen,hvala vam za vaše razumevanje!

Dostava

1.

Ker je dan, da znesek, ki je velik,čas obdelave je običajno 5-7 delovnih dni, da poskrbi za pošiljko.

2.

Kitajska zraka post brezplačno dostava po celem svetu.

Stik z nami

Če imate velikosti izbor,ali katera koli druga težava s katero koli zamenjati, vas prosimo, da se obrnete na nas,potrudili se bomo, da vam služijo in nenehno zagotavljajo popolno podporo.

Politika vračanja

Če zaradi pošiljanje napačna velikost in kakovost dejavniki, ki povzročijo, da vaša blaga niste zadovoljni,ga lahko dostavi v roku 30 dni po tem, ko se obrnite na nas za vrnitev ali exchange.

Opomba:

Vrnjene artikle mora biti brez unworn,nepoškodovani in unwashed.

Povratne informacije

Če imate čas, priporočila izdelkov in storitev, da pustite nas pozitivne povratne informacije,bomo cenim. Vaše povratne informacije so za nas, za izboljšanje uporabniške izkušnje,kakovost proizvodov in storitev za stranke, je bistvenega pomena.

Spol Ženske
Vzorec Tipa Mozaik
Fit Ustreza res je, da je velikost, sprejme svojo normalno velikost
Material Poliester
Številka Modela tankini kopalke ženske AB32
Šport Tip Plavati
Poreklo CN(Izvora)
Postavka Vrsta Dva Kosa
Blagovna Znamka SLLINK

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki