Magnetni Sili Svetlobe Avto Svetilnik LED Strobe SOS Varnost Opozorilo Nočne Luči ob Cesti na Prostem Utripa Lučka s Kavljem

Nov izdelek

Na zalogi

€7.22

€14.45

-50 %

Oznake:

veliko na prostem svetlobo, mortion zunanji luč, zunanji luč grande, zasilna svetilka, svetilnik bluetooth, amber svetilnik, svetilnik, svetilnik flash, 12v kompresor za zrak avto pnevmatike inflator, homekit switch

Magnetni Sili Svetlobe Avto Svetilnik LED Strobe SOS Varnost Opozorilo Nočne Luči ob Cesti na Prostem Utripa Lučka s Kavljem 45

Značilnosti:

1.Izdelek lupina je izdelana iz visoko-moč pregleden inženirske plastike.Narejen je iz TPE termoplastični elastomer, ki je odporen na zvijanje, nepremočljiva, dustproof, olje in korozijo.Svetloba je močna prebojna moč v megli.Poleg tega, da je rdeča opozorilna lučka, izdelek ima tudi rumena in modra opozorilne luči.

2.Izdelek je opremljen z močnim sesalna magnet, da absorbirajo strehe in rep opozorila, in ki se lahko postavi na tla.Z high beam utripa učinek, cilj je očitno, zamenjava tradicionalnih opozorilni znak.

3.Izdelek se lahko uporablja na področju razsvetljave, poleg flash opozorilo, Kolo, avto ,vozila, delavci oblačila, Reševanje.Ponoči visoko svetlost ,500 M Vidne razdalje ponoči ,zanesljiv in trajen.

4.To sili flare je shockproof in vodo-odporen, dobro za zimo ali avtoceste ali podeželskih cestah, idealen za avto pokvari ali so obtičali v temni, kot opozorilo, da se drugi vozniki.

5.LED bliskavica je pod nadzorom računalnika IC, čip.Obstaja devet vrst neobvezno razsvetljavo načinov, in sicer flash, dvojno bliskavico, single flash, rotacijski flash, namestnik flash, SOS pomoč svetlobo (svetel), lahka ( Temno), svetilke za razsvetljavo.Enostaven za uporabo, polno-zmogljiv in učinkovit.

Uporaba obseg:

Promet opozorilo

Policija načrtovanju cest znaki

Površina boje in maritime rescue znaki

Ki se uporablja za identifikacijo za intervencijska vozila odkritje, kot so ambulante, helikopter pristanek cona identifikacija

Prevoz opozorilo za težka vozila

Reševalno logotip

Zasilno ali začasno vzletno-pristajalne steze identifikacija

Kamp mesto ali pohodniške poti znak

Zasilno razsvetljavo za dom, vozila in področju

Kako uporabljati:

Spredaj opozorilo svetlobe uporablja enoten gumb za nadzor, eden od 9 vgrajen načini ali zaustavitev sistema.V delujoče stanje, pritisnite in držite stikalo za 2 sekundi, da samodejno izklopi.Hkrati obstajata dve LED utripa pozove in zaustavitev funkcije spomina.V kateri bliskavica je izklopljena, bo v tej flash način naslednjič, ko je ta vklopljen.

Specifikacija:

1.Napajanje: 3 x AAA baterije (niso vključene)

2.Tekmovanje v teku čas: do 50 ur

3.Pokritost: za 360 stopinj

4.Temperatura skladiščenja: Fahrenheit - 42/-42 da 212/248

5.Življenjska doba: 10 let

6.Material: TPE-termoplastični elastomeri

7.Moč: 2 (W)

8.Delovna napetost: 4.5 (V)

9.Delovni tok: 0.02 (A)

Paket vključuje:

1PC * Obcestnih Varnostnih Svetlobe

Opomba: Prosimo, razumite, da barve lahko obstajajo kromatične aberacije, kot je različnih postavitev slik.Prosimo, dovolite 1-3 mm napak zaradi ročnega merjenja in poskrbite, da boste ne moti pred naročilom.hvala!

Če ste poslovne kupec, prosimo, da nas kontaktirate, velike količine lahko prilagodite podjetja logo .Pošiljko & Dajatev 1) Mi ladje po vsem svetu, ki jih Matejadereani.si Standardne Dostave,Singapur Mesto,China Post,E-pošta,SunYou Gospodarske Air Mail,EMS,TNT,DHL,Fedex, in tako naprej. 2) izdelki bodo poslani v 5 delovnih dneh po tem, ko plačilo potrjen. 3) Če ne boste prejeli izdelek po 35 dneh, vas prosimo, da stik z nami.Bomo poskušali naše najboljše, da odpravite težavo. 4) Uvozne dajatve, DAVKE in DAJATVE, ki niso vključeni v ceno Izdelka.Ti so BURYER ODGOVORNOST. 5) Za Brazilski Kupec , Brazilski post storitev je polnjenje R$15.00 (približno US$3.5) za javnost vseh uvoženih izdelkov, kupec treba plačati za to, preden bi dobili parcelo, prosimo, upoštevajte to.Hvala, ker ste.Kako Bi Prosimo, uporabite "NAKUPOVALNI VOZIČEK", da bi več kot en element, Kliknite "v Košarico", ko vsi predmeti bil dodan v nakupovalno košarico, kliknite "Prikaži Nakupovalno Košarico ",nato"Nakup iz tega prodajalca", na zadnji, jo plačajo.Vrnitev & Vračilo 1) lahko vrne izdelek, da nam v roku 7 dni od dne, ko ga je prejel.Če ta izdelek je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO. 2) Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev. 3) povrnili vam Bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Matejadereani.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo. 4), Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.V nasprotnem primeru ladjar stroškov, boste krije kupec.Pišite 1) kakršno Koli vprašanje, prosimo, da stik z nami. 2) Vsa sporočila ali e-pošte se bo odgovoril v roku 12 ur, izključuje prazniki in vikend (Peking čas).

Garancija 1 Leto
Certificiranje ce
Številka Modela X-JSD
Blagovna Znamka KINGSHAN
Je Svetil Vključeni Da,
Je Na Baterije, Vključene No
Uporaba V sili
Poreklo CN(Izvora)
Telo Material ABS
Značilnosti Opozorilna Lučka
Je Baterije Potrebno Da,
Napetost 6V
Je Zatemniti Da,
Vir Svetlobe LED Žarnice
Vir Napajanja Suhe Baterije

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki