Akril Nakit Polje 3 Predali Žamet Nakit Organizator Za Uhan Obroči, Zapestnice, Ogrlice Prikaz Primera Darilo Za Ženske

Nov izdelek

Na zalogi

€5.14

€8.02

-35 %

Oznake:

acrilico desk organizator, zlati nakit polje, kompozitni akril polje, ogrlica akril prikaz primera, nubia primeru pokemon, prikaz pvc, polje jasno, akril polje razstava, obroč za ženske trendy, prenosni organizator telefon

Značilnosti:

1. Žamet obloge: Ko si dal element v tej nakit polje, boste ugotovili, da je žametno podlogo vstavi za zaščito organizator pred praskami in poškodbami.

2. Odlično darilo: To je lepo darilo, za prijateljice, hčere, žene in prijatelji na Božič, rojstni dan, obletnica, Valentinovo in materinski Dan.

3. Pravilno skladiščenje: Hranite vse, kar je na toaletno mizico, pult, toaletno mizico in desk za dajanje vse predmete na enem mestu, vodenje nakit čisto ves čas.

4. Velika zmogljivost: To akril nakit polje ima velike zmogljivosti modela, ki lahko shranite veliko, nakit, ogrlice, zapestnice, uhani, prstani, itd.

5. Tri-plast shranjevanje: Ta nakit škatla za shranjevanje sprejme tri-plast design, kar je koristno za vas, če želite razvrstiti in povzemajo, nakit in nakit, in ga je lažje najti, kar želite.

Opis:

Ta nakit škatla za shranjevanje je lepo in trpežno, lahko tudi zaščito vseh vaših dragih nakit, primeren za potovanja ali doma shranjevanje.

Specifikacije:

Material: Akril

Velikost: 13.5*24*11 cm

Barva: siva

Namen: Shranjevanje nakita

Paket Je Vključeno:

1* nakit polje

Opombe:

1. Prosimo, dovolite 0-1 palčni napak zaradi ročnega merjenja.Hvala za vaše razumevanje.

2. Monitorji niso umerjeni enako, postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kaže nekoliko drugačen od realnega predmeta.

Material Drugo
Številka Modela Nakit Polje
Tehnika Sijajni
Oblika Rectangle
Slog Sodobno
Izdelek Nakit Polje
Predalčni Količina več kot 4
Uporaba Nakit
Funkcija Na zalogi, Okolju Prijazno
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki