Xiaomi Aqara Pametni Dom Kompleti Prehod M1S Hub Vrat Senzor Človeško Telo Stikalo za Brezžično povezavo Temperatura Vlažnost senzor Vode Homekit

Nov izdelek

Na zalogi

€14.28

€20.39

-29 %

Oznake:

zatemnilno stikalo wifi, official xiaomi, mi xiomi, aqara vrat senzor, orvibo, xiomi, aqara homekit, xiaomi zunanji temperaturni senzor, sonoff wifi, tuya zigbee

Opomba:

Za to blago mora izbrati kitajska celinski regiji za delo.To blago je zigbee izdelke,ki potrebujejo delo s prehodom.Aqara Pesto:

Opis: Pametni Dom Center

Aqara Hub je nadzorno središče za celotno pametnega doma.Povezovanje prek Zigbee protokol, Aqara dodatki lahko še vedno dela brez težav, tudi če v vašem domačem omrežju je nestabilen ali prekine.

* Do 32 Aqara smart dodatki, ki jih lahko priključite na Zvezdišče.

Brezžični Ključ:

Opis:

V Aqara smart wireless switch, ki je preprosta in prenosni en gumb napravo.Vendar, to lahko nadzirate veliko pametnih naprav.Featuring ZigBee brezžična povezava, to smart stikalo lahko uporabite kot zvonec, preklopni gumb, daljinski upravljalnik, itd.preko "Moj Dom" APP.To je zelo priročen za uporabo.Kaj je bolj, lepilo na svojo zadnjico in majhnost, bi dal ali se držijo kjerkoli.Glavne Značilnosti: • En ključ do nadzora • Pred spanjem: en gumb, če želite izklopiti vse naprave • zbujanje ponoči: en gumb, da vklopite nočna • Ko gredo ven: eno tipko za nadzor gospodinjski aparati, • se Lahko uporablja kot gumb za klic v sili • Obrambi in odvzem obrambo • Delovna temperatura: -10 - 60 Deg.C • Delovna vlažnost: 0 - 95pct RH • Vgrajen 1pc CR2032 celično baterijo • Prosimo, da prenesete iz Apple APP Store ali Google Play • Prenosni, majhen, enostaven za namestitev Aqara Vrat Senzor: Opis: Aqara Smart Windows Vrat Senzor Lahko Zazna Odpiranje in Zapiranje Vrat in Oken in Pošljite Obvestilo na Svoj Telefon Preko APP.S Sposobnost Ujemanje z Drugimi Xiaomi Pametne Naprave, kot so Prehod Daljinsko upravljanje, Smart Žarnice, Zrak Čistejši, itd.Ta Senzor je Lahko Pomagal Ustvariti Pametne Doma.Windows Vrat Senzor je Sestavljen iz Senzor Predmet in Magnet.To Zazna Odpiranje in Zapiranje Vrat in Oken z Zaznavanjem Blizu in Ločevanje Senzor Predmet in Magnet.Glavne Značilnosti: • Original Aqara Pametna Vrata in Okna, Senzor za Vsakodnevno Varnost. • ZigBee Brezžična Povezava. • Sprožilec in Alarm: To Bo Lahka in Zvoni, ko Nekdo Odpre Vrata, bo Lučka Samodejno vklopi, ko Nekdo Potisnite Vrata. • Stran od Doma, Način: Če Nekdo, ki je Izbruhnila v Bell bo Zvonil in IP Kamero ( ni priložen ) Bo Video. • Inteligentni Senzorji: Odprite Okno Naj Svežega Zraka v Prostor. • Majhna Velikost, Enostaven za Namestitev. • Max.Zaznavanje Razdalje: 22 mm. • Delovna Temperatura: -10 - 50 Deg.C. • Delovna Vlažnost: 0 - 95pct RH. • Vgrajen 1pc CR1632 Celico Baterije. • Prosimo, Prenesite APLIKACIJO "Moj Dom" od Store ali Google.Aqara Telo Senzor: Glavne Značilnosti:

Delo z drugimi aqara pametne naprave

Inteligentni indukcije: ko nekdo, ki gre skozi, nočne svetlobe, se bo samodejno vklopil

Občutek lahkotnosti in temne sobe

Obvestilo funkcija: poslati opozorilo, da se boste prek spletne

ZigBee brezžična povezava

Vgrajen 1pc CR2450 celic baterije

Odkrivanje razdalja: 7

Odkrivanje kota: 170 stopinj

Delovna temperatura: -10 - 45 Deg.C

Delovna vlažnost: 0 - 95pct RH

Aqara Temperatura Vlažnost Senzor: Glavne Značilnosti:

V Aqara Temperatura Vlažnost Senzor Spremlja Temperaturo, Vlažnost in Zračni Tlak, in lahko nato spremenite Okolje Pošiljanja Obvestila na Svoj Telefon preko APP.S Sposobnost Ujemanje z drugimi Xiaomi Pametne Naprave, kot so Prehod Daljinski upravljalnik, Pametno Vtičnico, Vsestranski Upravljalnik, itd.Ta Senzor je lahko Pomagal Ustvariti Pametne Doma.Kaj je Več, je To Pametno Tipalo, ki je enostaven za Nadzor Temperature in Vlažnosti Spremembe byViewing Podatkov Po Zgodovinskih Zapisov.

Specifikacija:

Brezžična Povezava: ZigBee

V realnem času in Zgodovinskih Zapisov

Več Uporabe : Lahko Priključite na Aqara Pametne Naprave ali druge ZigBee Naprav

Samodejno Opozorilo, če je Temperatura, Vlažnost in Zračni Tlak so Nenormalne

Zazna Temperaturo, Vlažnost in Zračni Tlak Pogoj

Poganja CR2032 Gumb Celic ( Vključene )

Prosimo, Prenesite APLIKACIJO "Xiaomi Pametni Dom" iz Apple Store ali Google Play

Temperatura Zaznavanja Območje: -20 - 60 Deg.C ( + / - 0.3 Deg.C )

Vlažnost Odkrivanje Razpon: 0 - 100pct RH ( + / - 0.3 pct )

Atmosferski Tlak Obseg Zaznavanja: 30 - 110KPa ( + / - 120Pa ) Aqara Vode Detektor: Opis:

smart Aqara vode senzor lahko zazna v vodo in daljinski alarm prek APP pravočasno.Trajno baterije lahko uporabijo za dve leti in baterijo je mogoče zamenjati.IP67 nepremočljiva razred, kot nalašč za eave, vrt, dvorišče, balkon, itd.Preprosta, modno oblikovanje, to ni samo Senzor, ampak tudi v okras.Tehnologija ustvarja srečno življenje!

Glavne Značilnosti:

● Potopni spremljanje in pravočasno opozarjanje s App

● IP67 nepremočljiva razred, kakovostne in trajne

● Namestitvijo ni, postavite na tla, majhne in lepe

● Opomba: CR2032 baterije, vključene

Model 1 aqara vrata, okna senzor
xiaomi vrat senzor hub xiaomi
Poreklo CN(Izvora)
aqara okno senzor pametni dom kompleti
SMART SENSOR xiaomi senzor
Certificiranje CE
Model 4 Aqara Senzor Za Električni Udar
Model 3 Aqara Senzor Vode
aqara vrata, okna xiaomi okno senzor
Model 6 Aqara LED Žarnice
Model 9 Aqara Controller Hub
Model 5 Aqara Temperatura Vlažnost Senzor
Članice Zbora Ready-to-Go
aqara rele xiaomi senzor temperature
xiaomi aqara okna, vrata, senzor xiaomi aqara vrata
Model 2 Aqara Telo Senzor
Blagovna Znamka xiaomi
Pametni Dom aqara vrata
aqara vrata, okna senzor xiaomi aqara
aqara hub aqara
Delo Z mi domov/apple homekit
Model 8 aqara stikalo za brezžično povezavo
Funkcija Aqara Naprave Za Avtomatizacijo
Model 7 Aqara dvosmerna Brezžična Rele

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki