4/2/1Pcs Sončne Sončnično Luči na Prostem na Dvorišču Pločniku Teraso Travnik Dvorišče Krajine Pot Svetlobe

Nov izdelek

Na zalogi

€10.01

Oznake:

xr popular iphone case

【 Simulacije Sončnično】 Rože so iz mehko krpo, materiala, in sončnično vrtne luči videti zelo realistično.Cvet veje so narejene iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla, ki endows sončne vrtne luči z odpornost na slabe vremenske razmere in je ni enostavno, da bi prekinil.Če potrebujete nekaj vrt/dvorišče okraski, sončnično sončni vrt luči so dobra ideja.

【 IP65 Vodotesen】Lepo oblikovana sončne svetlobe struktura materiala je kakovostno in trdno opremljena in je IP65 vodotesen, tako da ni treba skrbeti za dež težave.Sončne dvorišče luči, ki so opremljeni s nadgrajeno na sončni kolektorji, ki imajo bolj učinkovito pretvorbo energije svetlobe.Vgrajen 1,2 V 600mAh AA varstvo okolja in varčevanje z energijo baterije.Po veliko neposredni sončni svetlobi (6 ur), lahko zagotovi stabilna osvetlitev, za več kot 8 ur.

【 Samodejno Osvetlitev】čez dan, sončne luči zunanji dekorativni bo neprekinjen, da absorbira sončno energijo.Ponoči, sončne dvorišče luči svetijo v temi.Lep sončnice, da vaš vrt, edinstveno, da bi pritegnili očeh drugih.Lahko uporabite to sončnično, da proslavi so stanovanja, vrtovi, cvet postelj, ograje, pločnikih, vrt dekor, itd.

【 Enostavno Namestitev】Sončne vrtne luči zunanji dekorativni namestitev je zelo preprosta, ni treba namestiti drugega vrt stebrov.Sončnica v polje, ki je razdeljena na dva oddelka, ki so med seboj povezani, da dokončate namestitev.Izbrati primerne lokacije, jo vstavite v tleh za izboljšanje okolja.

Specifikacije

Material: Bujuan+Nerjavnega Jekla+ABS Plastike

Skupna dolžina: 70 cm/za 27,6 cm

Vir svetlobe: Toplo barvo

Število Led diod: 10pcs

Čas polnjenja: 6 ur

Nepremočljiva rating: IP65

Zmogljivost baterije: 600 mA

Delovni čas: Več kot 8 ur

Če ste test sončne sončnice svetlobe v svetlo okolje

(1) Potisnite stikalo NA "on"

(2) Prosimo, popolnoma blokira sončne plošče z roko, in sončne svetlobe pa bo zasvetila.

(3) Če je sončna svetloba ne vklopi, to pomeni, da se sončne celice je v stanju brez električne energije, prosimo, da stikalo na "ON" članice, dal sončne celice na soncu, da zaračuna za 8 ur, in nato ponovite zgoraj delovanje

Nasveti

1. Hranite stikalo NA "on", ko je polnjenje.

2. Prosimo, odstranite zaščitno folijo (Zaščita plošče) na sončne celice pred uporabo;

3. Namestitev sončne svetlobe na prostem, prilagodite sončne celice, se prepričajte, da bi lahko prejeli največ neposredni sončni svetlobi.

4. Je stalnica, lahko izklopite, če solarnimi se nahaja preblizu ulične luči, trem luči ali druge luči.

Paket je vključeno:

1/2/4pcs Sončne Sončnično Luči

Blagovna Znamka ALFU
Poreklo CN(Izvora)
Certificiranje Noben
Je Svetil Vključeni Da,

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki