Star Fazi Steni Visi Zlato Garland Dekor Boho Doma Okraski Visi Umetnosti Okraski za Spalnico Vzglavja Dnevna Soba

Nov izdelek

Na zalogi

€8.22

€12.83

-35 %

Oznake:

okraski spalnica, dnevna soba, boho vrh, boho doma dekor, zlato puščico stenski dekor kovin, gothic obleko, sklopka rainbow party, tampa poroko dekor, macram, boho dekor, kabine kovinske stene dekor

p { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } div { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } img { širina: 800px; text-align: left; } Edinstven design: navdihnjeni z zvezdami.Visi lahko prinese udobno in naravno življenje, svoj življenjski prostor in da se boste počutili sproščeno po napornem delu.Izvrstno dekoracijo poveča osebnost doma.

Ko visi na steni ali kot ozadje, je videti elegantno in lepo.Odlično kot okrasni venec za dnevna soba, spalnica, pisarna, skupinska.To je kot nalašč za obešanje na stene, police, posteljne mize, ogledala, kamini, okna, itd.

Multifunkcijski kovinski-les banner je dekoracijo sten je primerna za vsak dom dekoracijo.Zagotoviti najboljše ideje za darila za svojo družino in prijatelji, med Božič, Novo Leto ali hiša, ogrevanje, maturo, obletnico in druge dejavnosti.

Enostaven za namestitev in visi na steni.

Navdih za zvezde.Visi lahko ustvari udobno in naravno življenje za svoj življenjski prostor in da se boste počutili sproščeno po napornem delu.Lepe dekoracije dodajte edinstveno vzdušje, da doma.

barva:Zlata

Material:Les + železo

velikost:dolžina:2 m

veriga:45 CM,40 CM,35 CM

Vsebina Paketa:

1*Obesek

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki