Karen Hill Plemena Srebro Glasno Ljubezen Srce Osnovo za Zapestnico, Ogrlico

Nov izdelek

Na zalogi

€8.72

Oznake:

hill plemena sterling silver, 925 distančnik, srebro tajska, hill plemena srebrno verigo, 3 mm noge, vrečko tajski, karen hill plemena srebrna zapestnica, 925 cev, zapestnica om, modni nakit sova

Cena je za 1 kos.Prosimo, bodite pozorni na velikost primerjavo, v drugi sliki je pokazala,.Velikost podrobnosti so navedene spodaj.

(1) Dolžina 18.5 mm,Širina 20 mm, Luknje 1,5 mm

***Dostava, rok Dobave in Dolžnost*** številko za sledenje je na voljo za vse naše storitev prenosa, kar pomeni, da vse naše pakete je mogoče slediti.V naši trgovini smo lahko združite dostava.Torej, dodatne točke(e) BREZPLAČNA DOSTAVA , ne glede na to, koliko se odločite za nakup.Lahko dodate artikle v nakupovalni voziček in se enkratno plačilo.

Kot je za čas dostave, za najbolj Azijskih državah, ZDA, UK, EU, Kanada, Avstralija, Nova Zelandija, Gospodarstvo Dostava običajno traja 12-22 dni.In za druge države, to običajno traja 12-28 dni.Vendar so za vse države, včasih pa lahko traja več kot 30 dni zaradi Carina, Pošta, Vreme, Polet in Počitnice.Seveda, vsi kupci, ki mogoče nadgraditi na hitre dostave, ki običajno traja 3-7 dni za večino držav po svetu.

Nismo odgovorni za kakršno koli carinskih in uvoznih dajatev.Kupec plačati carinskih in uvoznih dajatev, ki se lahko uporabljajo.

***Kaj je Sterling Silver*** Sterling Srebro zlitina, srebra in drugih kovin, običajno bakra.Silver vsebuje vsaj 92,5-odstotna in drugih kovin največ za 7,5%.Vsi naši elementi so resnične sterling silver.

***Zakaj nekateri predmeti niso 925 ali 990 ožigosan*** To se zgodi v procesu proizvodnje.Glavni razlog je, da modul je premajhna za žigosanje 925 ali 990. Če to lahko povzroči kateri koli težave, se obrnite na nas za potrditev, če je predmet, ki je žigosan.Najlepša hvala.

Poreklo CN(Izvora)
Nakit Ugotovitve Tip Svoboden Noge
Blagovna Znamka Zewelis

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki