Plastični Deli, Obnovo Agent Z Gobo, Notranjost Obnovljena, Material za Vzdrževanje Prilepite Plastično Prevleko L M5L5

Nov izdelek

Na zalogi

€0.54

€0.78

-30 %

Oznake:

tekoči silikon, lepilo gume, zunanja plastična obnovo, drž plastike, countryman notranjost deli, plastični obnovo ukrep, isuzu notranjost deli, drz400, drz400sm, tekoče plastike

OPIS:

Glavne Značilnosti

[Plastičnih Delov Prenovo] Naše prenovo agent bo vaše dolgočasno plastike in trim shine.By uporabi agent, lahko prepreči prezgodnjo obrabo in izginja, ki jih povzročajo UV žarki in cestno nesnago!To je absolutna nuja v vsakem auto podrobno dobave!

[Hidrofobne] Naši plastični deli prenovo agent deluje kot fotke, da se vaše vozilo jasno ščit za zaščito, hkrati pa zagotavlja lep sijaj.To pomaga, da se razpršijo deževnice, jasno zrni toče, snega, ledu, in cestnih spreji iz drži steklo.

[Mastno], Ali sovražiš vse oljne, mastne gel jutranje izdelkov, ki ostanejo mokri in nikoli popolnoma ne posuši?No, srečna vas!Naše prenovo agent bo obnoviti in pusti veliko konča, še pomembneje pa je, da bo popolnoma suh na dotik!Nič več uničuje vaš podrobno brisače in oskrbuje s poceni nafte, ki temeljijo na proizvode!

[Dolgotrajno] za Razliko od mnogih drugih izdelkov na voljo off police, naše prenovo agent traja dolgo časa!Presenečeni boste, kako to traja skozi celo v najtežjih avto opere in najslabši dež ali sneg!Malo res gre daleč, s to eno in presenečeni boste, kako je lahko vaš celoten avto videz novega, v nekaj minutah!

[Širše Uporabe & Varno Na Vseh Površinah] V prenovi agent se lahko uporablja na armaturno ploščo, vrata, okvirji, vrata, plošče, pnevmatike, pedali, in drugi avto plastičnih delov.Naša posebna formula, nikoli ne bo škode, škodo ali suha-iz vaše gume , trim, iz plastičnih mas, ali ogrožati katero koli barvo, ki jo lahko dotik!Varen za uporabo na vseh barve za plastiko in gumo!

[Enostaven Za Uporabo] Ena obrišite, da novo!Dal nekaj kapljic na priloženi aplikator, in obrišite trim ali plastike.Po samo eni obrišite videli boste razliko!Super enostaven za uporabo in bo vaš trim zasijala kot nova!

Specifikacije

Vsebina 10 ml/steklenice

Vsebina Paketa

1*Avto plastičnih delov prenovo agent

Opomba:

Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki, vendar ne enako učinkovitost na različnih organov, kot na model.Hvala!

Zahvaljujemo se vam za vašo pozornost, Smo zagotovili kakovost naših izdelkov.Če potrebujete več v to postavko ,se lahko obrnete na nas.mi vam bo dala naša najboljša cena.Pustite sporočilo!

Postavka Obsega 10 ml
Vrsta Materiala Tekoče
Ime Izdelka Remont agent za plastične dele
Posebne Funkcije Remont agent za plastične dele
Element Teža 20kg
Postavka Vrsta Plastična & Nego Gume
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki