18PCS Večbarvni L-Tipka Set Meritev Star Dolgo Roko Žogo Koncu Imbus Ključ Nastavite Krom Vanadij Jekla Imbus Ključ Nastavite Z Holding Primeru

Nov izdelek

Na zalogi

€17.06

€29.42

-42 %

Oznake:

heksagonova set, pogona vrtilni moment ključa, torque hexagonal wrench, marvel masko, ključ torx, krom vanadij ključa, imbus ključ nastavite, imbus ključ, doki, ključ šesterokotni ključ

Značilnosti:

Industrijski Razred Imbus Ključ Nastavite -- Da iz toplotno obdelanega krom vanadij jekla, z vrhunsko moč in zanesljivo delovanje, z chrome in barvita premaz zaključek, ki je praktično za boj proti koroziji in rjavenju odpornost, strokovno in dolgo življenjsko dobo.

Natančnost Izdelave -- Prav velika, z barvno kodirani za enostavno in hitro identifikacijo, chamfered naravnost konča ponuja topel fit in vstavljanje stekel v zapiralo, ki ga toplote zmanjšanje obrabe.Multicolor mat teksturo dolgo roko za enostavno oprijem tudi z mastno in umazane roke.

Strokovno Deisgn -- Dolgo roko ponuja podaljša doseg in večjo vzvoda in navor.Žogo konec dostopno vtičnico skp vijaka do 25°vnos kota, ki omogoča lažji dostop do teh težko doseči mesta in enostaven za prilagajanje v vseh zornih kotov.

Meritev in Star Ključ -- tipko L set vključuje 9PCS Meritev Žogo Koncu Imbus Ključ Velikost, 9PCS Torx Ključ Star tipko set, da so vse trgovine v priročno plastično ohišje z izvedbo ročaj, on-the-go design za udobno prevoz in uporabo.

Vsestranski Uporabi -- 18pcs strokovnih meritev imbus ključ nastavite enostavno odstranite in namestite najbolj vtičnico skp vijaki najdemo v avtomobili, pohištvo, oprema, kolesa, doma naprave, glasbila, igrače, popravila in več.

Specifikacija:

Barva: 9 barve

Material: CRV Jekla s Toplotno Obdelani

Imbus Ključ Qunatity: 18pcs

Set Vključuje:

Meritev Imbus Ključ Ključ Nastavite 1.5, 2, 2.5, 3, 4, 5, 6, 8, 10 MM

Star Ključ, Izvijač, Nastavite T10, T15, T20, T25, T27, T30, T40, T45, T50

Seznam Vsebine:

18 * Imbus Ključ

1 * Sotrage Polje

Material Nerjaveče Jeklo, CRV Steel with Heat Treated
Blagovna Znamka KKMOON
Vrsta imbus ključ
Poreklo CN(Izvora)
Barve 9 barve
Številka Modela šesterokotni ključ nastavite
Allen Key Qunatity 18pcs

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki