4pcs/set Solarni Tla Lahka Šapa Natisniti na Prostem Sončne Travnik Lučka Živali Odtis Svetilke Vrt Led Lučka Medved Nevihte Lučka FAS6

Nov izdelek

Na zalogi

€14.68

€19.84

-26 %

Oznake:

flip flap sončne igrača, ozadje sladkarije, spiderman kopalke, sistem, zapestnica solarni sistem, sola, ozadja kino, hollywood stranka, 12vdc, da 220vac inverter, pyjama spiderman

4pcs/set Solarni Tla Lahka Šapa Natisniti na Prostem Sončne Travnik Lučka Živali Odtis Svetilke Vrt Led Lučka Medved Nevihte Lučka FAS6 Opis:

Značilnosti:

1. Edinstven Design: Ti prostem sončne luči značilnosti edinstveno razsvetljavo atmosfere, ki je ne samo za razsvetljavo, ampak tudi lep okras.

2. Enostaven za Namestitev: Ta prostem sončne svetlobe, je enostaven za namestitev, brez napeljave ali zunanje električne energije.Gre z avtomatskim nadzorom zasnove, da luč sveti v temi, in se bo samodejno izklopil, če je svetloba, kar je zelo priročno in praktično.

3. Premium Material: solar je izdelana iz visoko kakovostnega materiala in odlično izdelave, ki je nepremočljiva in trajne.

4. Prihranek energije: za polnjenje sončne stene svetlobe, morate le, da preprosto postavite sončne celice, v neposredni sončni svetlobi.Brez onesnaževanja, brez električne zakona, varčevanje z energijo in varstvo okolja.Baterijo napolnite s priloženim sončne plošče, ki je bolj varno.

5. Priložnosti: kot Nalašč za okrasitev vrt, hodnik, poroka, terasa, vrt, itd.

Obvestilo:

1. Dejanska barva se lahko nekoliko razlikuje od slike zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek.Prosimo, dovolite 1-3 cm, odstopanje zaradi ročnega merjenja.

Specifikacija:

Svetloba, barva: bela, svetlo, toplo luč, pisane luči neobvezno

Raven zaščite: IP55

Vir svetlobe tip: led

Nazivna moč: 1.5 (W)

Napetost: 1.2 (V)

Izdelek material: ABS+PS+LED

Izdelek barva: črna

Velikost izdelka: 13*11*8.5 cm

Paket Vključuje:

1 set x Solar LED vrtne luči

Je Svetil Vključeni No
Značilnosti Sončne
Številka Modela Sončne
Slog Novost
Raven Zaščite IP65
Napetost 1.2V
Poreklo CN(Izvora)
Garancija As
Vir Svetlobe LED Žarnice
Blagovna Znamka POLJUB-NOČ
Sončne Celice Tipa Litijeva Baterija
Je Zatemniti No
Telo Material Plastični
Osnovna Vrsta Noben
Uporaba V sili
Certificiranje CCC, Noben

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki