200 ML Potisnite Navzdol, Razpršilnik, lak za Nohte, Odstranjevalec Črpalka, Prazno Steklenico Alkohola Tekoče Pritisnite Črpanje En Dotik Kovinskih Tekoče Razpršilnik

Nov izdelek

Na zalogi

€1.73

€2.51

-31 %

Oznake:

lak odstrani, lak za obliko orodje, tiskalnik za nohte, hindujski simbol om, pritisnite sladkarije, priročnik pritisnite, azijske nail art, morya nail art, gel lak za nohte, gel za nohte, rosalind

200 ML Potisnite Navzdol, Razpršilnik, lak za Nohte, Odstranjevalec Črpalka, Prazno Steklenico Alkohola Tekoče Pritisnite Črpanje En Dotik Kovinskih Tekoče Razpršilnik

ZNAČILNOSTI: PRIROČNO ČRPANJE RAZPRŠILNIK - pour tekočino v prazno steklenico, preden jih uporabite, šele nato odprite pokrovček in pritisnite na črpalki, da bi dobili tekoče ven.

KOVINSKI PRITISNI in DOL TEKOČE RAZPRŠILNIK-teh steklenico držala so narejena iz dobrega materiala, plastike z kovinski pokrovček, trpežne in trajne.

MANIKURA ORODJA-ročno črpalko alkohola steklenice lahko sesati tekočine v steklenici.to lahko zmanjša najboljše za shranjevanje posode za tekočine volatilization in shranjevanje tekočine.

ŠIROKA USTA-lažje za čiščenje in polnjenje.lahko se uporablja za alkohol, odstranjevalec ličila itd.kot nalašč za tekoče razdeli na bombažno žogo, brisov, ščetke.

PRENOSNI GLASNOST-200 ml/7 oz.zmogljivost, enostavno in priročno za potovanje,poslovno potovanje itd.

PUŠČANJE DOKAZILO PRAZNO STEKLENICO-edinstven mehanske strukture iz nerjavečega jekla črpalka in polietilen visoke gostote materiala.

ŠIROKO UPORABO-lahko naloži in razloži vode, pranje armour vode, gel za vodo, čiščenje tekočine, preprosto pritisnite tekoče prišel ven.

IDEJA ALKOHOLA RAZPRŠILNIK-v antistatic alkohola steklenico je najbolj idealna naprava za risanje alkohol, aceton, metanol, redčila in drugih reagentov iz bombaža brisov, punčka in bombaža kroglice.

Iz NERJAVEČEGA JEKLA STEKLENICO GLAVO DESIGN ZAGOTAVLJA UPORABO REAGENTOV MOČNI - to je lahko široko uporablja za elektronski proizvajalci in laboratorijev, raziskovalnih laboratorijev in nohtov trgovin.

ENOSTAVNA UPORABA-potrebujete samo eno roko, da se odpravijo to.lahko uporabite to za micellar vode za odstranjevanje ličil.

SPECIFIKACIJA:

Barva:bela

Zmogljivost:200 ml/7 unč

Količina:1pc

OPOMBA:

Zaradi svetlobo in zaslon za nastavitev razlika,elemente, barve, morda nekoliko razlika med slike.

Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

Pakiranje seznam

1PC*lak za Nohte, Odstranjevalec Tekoče Razpršilnik

Funkcija 5 nail art orodja set komplet za manikuro
Funkcija 4 za Manikiranje Orodja
Material Plastični
velikost 200ml
Commodity Quality Certification 3C, CE, UL, GS
Funkcija 2 za Nail Art Okraski orodja
Funkcija 1 Nail Art Bleščice Kosmičev
Funkcija 3 za nohte orodje za risanje
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki