Multi-funkcijo iz Nerjavečega Jekla, Sadja, Zelenjave Stanja Slicer Kuhinjski Pripomočki

Nov izdelek

Na zalogi

€15.47

€16.81

-7 %

Oznake:

zte pripomočke, kuhinja orgle, strešnik pripomočke, pripomoček, kuhinja, kuhinja storag, kul gadget, sadje plastike, bonsaj sadje, ponaredek sadje, KUHINJA

Rezalnik zelenjave in sadja rezalnik ustvariti ultra-tanek trakovi in rezine.Inovativne mandolin za rezanje bučke, krompirja, pese, jabolk itd.Kulinarično pomočnik, ki daje neverjetne rezultate: v plasti ali zvitkih, ki je idealna za zdravo in nizko carb kuhinje.

Večfunkcijsko Stanja Razčlenjevalniki

To veggie slicer je izdelana z globo ostra rezila, ki rezano sadje in zelenjavo v izjemno tanke liste.Je slicer lahko cut paleto sadja in zelenjave, kot so krompir, bučke, rdeča pesa, jabolka, hruške, in še veliko več.

Odlično Orodje Rezalnik

Kot nalašč za vaše vsakodnevno kuhanje, to veggie slicer dodaja zdravo dotik na vsakdanje jedi.Dodamo nekaj sestavin in začimb stvari, nato roll up, bo bolj ustvarjalna in privlačen videz, da vaše jedi.

Široko Priložnostih in Predmetov

Uživajte spiralized zelenjave, kot so bučke špageti testenine, krompir, squash rezanci, pese, korenje, kumare, in še več.Super za vaše zdravo presno, vegansko, nizko ogljikovih hidratov, brez glutena, ali paleo dieta.

Kulinarično Asistent z izjemnimi Rezultati

To veggie slicer je izdelana z globo ostra rezila, ki rezano sadje in zelenjavo v izjemno tanke liste.Izdelani iz kakovostnih materialov, designa, varno in non-toksične, priročen za uporabo.

Super za Vsakdanjo Kuhanje

To veggie slicer dodaja, sveže na vaše vsakdanje jedi.Živite zdravo življenje in ustvariti lepo videti, okusne, privlačne jedi za odrasle in otroke.

Paket vključuje:

1 * Veggie Stanja Slicer

Vrsta Sadje & Rastlinski Orodja
Material Nerjaveče Jeklo
Številka Modela CF451
Sadje & Rastlinski Orodja Tip Drobilniki & Razčlenjevalniki
Poreklo CN(Izvora)
Certificiranje CE / EU, CIQ
Funkcija Okolju Prijazno, Na zalogi

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki