Grwibeou USB Bluetooth 5.0 Brezžični Oddajnik Sprejemnik Mini 3.5 mm AUX Stereo Glasbe Adapter Za Avto, Radio, TV Bluetooth Slušalke

Nov izdelek

Na zalogi

€1.67

€2.39

-30 %

Oznake:

radio, wifi, bluetooth prostoročna oprema za avto, bluetooth transmitt, rocketek usb, bluetooth, brezžični tip-c, bluetooth avto mp3, brezplačno radijski oddajnik, klasična bluetooth coche, prilagoditev bluetooth

Značilnosti

1. To prenosen in lahek wireless audio oddajnik in sprejemnik je idealen wireless audio Bluetooth prenos rešitev za vsako situacijo in uporabo.

2. Oddajnik način: Brezžično prenaša audio od non-Bluetooth TV, domačem stereo sistemu ali na CD predvajalnik Bluetooth slušalke ali zvočnik.

3. Sprejemnik način: Brezžično prenos zvoka Bluetooth telefona, tabličnega računalnika ali računalnika na kabel stereo, zvočniki ali slušalke.

4. Ta izdelek je združljiv z večino protokola Bluetooth izdelkov na trgu, z nizko izhodno odlašanja in stabilno delovanje.Pogosto se uporabljajo v računalnik / prenosnik / tablični / home stereo system / slušalke / pametni telefon / predvajalnik MP3 in predvajalnik CD-jev in tako naprej.

Tehnični podatki

Tehnologije: BT5.0, AVRCP (samo v načinu sprejemnik), A2DP

Območje delovanja: do 10 m / 33 ft (brez ovir)

Oddajnik način: rdeča LED lučka sveti

Sprejemnik način: modra LED lučka sveti

Vsebina Paketa

1X Bluetooth 5.0 Avdio Oddajnik / Sprejemnik Adapter

1X3.5 mm dvojno glavo avdio kabel

1X Kitajski in angleški priročnik

Navodila

1. Način preklopa:

A. Prvi plug izdelka v USB-vmesnik 5V izhodne napetosti.

B. privzeti delovni način stroja je oddajnik način po vklopu.

C. Pritisnite in držite gumb strani izdelka, ki za več kot 3 sekunde, da preklopite na sprejemnik načinu, in nato pritisnite in pridržite, če želite preklopiti nazaj na oddajnik način.

2. Seznanjanje in delovanje metode

A. Sprejemnik način: modra LED utripa, da nakazuje, da je preklopi na prejemanje način.USB to zdravilo se uporablja za napajanje, in je lahko vključen v vse USB vmesnik z 5V izhodne, kot so mobilni telefon, polnilnik, mobilno napajanje in tako naprej.Našli seznanjanje ime BT600 v nastavitvah za Bluetooth vašega telefona.Modre LED je vedno, ko je seznanjanje uspešno.Predvajanje zvočne datoteke v telefonu, uporabite 3.5 mm audio kabel za povezavo z zvočniki, avto avdio Aux vhod in navadne slušalke in druge naprave, ki-prosto naprave.

B. Oddajnik način: rdeča LED utripa, da nakazuje, da je prešli na oddajnik način.USB izdelka, ki se uporablja za napajanje in je lahko vključen v vse USB vmesnik z 5V izhodne.V začetku način, izdelek pa bo samodejno poišče druge naprave Bluetooth prejemanje naprave, ki so bile vklopljen (kot so Bluetooth slušalke, Bluetooth zvočniki, Bluetooth sprejemnik itd.).Uporabite 3.5 mm audio kabel usb za povezavo naprave z avdio izhod, kot sta TV ali računalnik.V tem času, izhod za zvok naprave je brezžično prenaša preko izdelka na napravo, ki ga prejme, na primer Bluetooth zvočnik ali slušalko Bluetooth.

Blagovna Znamka GRWIBEOU
Features4 Stereo 3,5 mm Sprejemnik za Nobeno funkcijo Bluetooth, Radio
Features2 2 v 1 Bluetooth 5.0 Brezžični Oddajnik Sprejemnik
Features5 Glasba Oddajnik za Bluetooth earbus Slušalke
Bluetooth Standard Bluetooth V5.0
Paket Da,
Features3 Glasbeni sprejemnik za Žične slušalke
Features1 Brezžična zvočna kartica z stikalo tipka
Certificiranje CE
Številka Modela 2 v 1, USB, Bluetooth 5.0 Oddajnik & Sprejemnik
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki