Anime JoJo Bizarna Avantura JEAN PIERRE POLNAREFF Uhani Cosplay Rekviziti

Nov izdelek

Na zalogi

€8.40

Oznake:

lasulja yuno cosplay, jojo pin, 2 rezilo broadhead, jojo plišastih, jolyne cosplay kostum, dan jojo cosplay, jojo bizarna avantura čevlji, cosplay jojo, zlati veter, yoyo bizarna avantura cosplay

Pozornost :

Slika prikazuje :

Povratne informacije: 1. Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve. 2. Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate najprej, preden se odpravite negativno ali netural povratne informacije.Potrudili se bomo, da reši nobenih težav, da boste zadovoljni.Prosim, ne pusti negativne povratne informacije in nevtralno mnenje.Ne pustite 1-4 zvezdic.Upamo, da vsaka transakcija je 5 star pozitivne povratne informacije .Prejeta od parceli so kakršna koli vprašanja.Prosimo, da nas kontaktirate.

Bomo aktivno reševanje problema.Zahvaljujemo se vam za razumevanje!Obljubimo, ki jo dobili, je enako kot sliko.Podpiramo trgovina na debelo.Imamo odlično tovarne in dodatne opreme.

Sestavine Hlače, vrh
Spol Unisex
Material Sintetični
Poreklo CN(Izvora)
Postavka Vrsta Pribor
Vir Tip anime
Ime Oddelka Za odrasle
Znaki Chiao-Tzu
Številka Modela Mnogi velikost
Posebno Uporabo kostumi

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki