100 kozarcev za Enkratno uporabo Ličila Bombažne Krpice Mehke Odstranjevalec Ličila Blazinice za Čiščenje Obraza za Papir Obrišite Make Up Dodatki Oskrbe Rane

Nov izdelek

Na zalogi

€3.36

€4.20

-20 %

Oznake:

kozmetični bombaž pad, obraza pad, makeup remover wipes clean face, odstranjevalec ličila robčki za čiščenje, Upor 100k, 10 kartico sim telefon, mallorca, obraza obrišite, lindt brezplačno robčki, razkuževanje obrišite

100 kozarcev za Enkratno uporabo Ličila Bombažne Krpice Mehke Odstranjevalec Ličila Blazinice za Čiščenje Obraza za Papir Obrišite Make Up Dodatki Oskrbe Rane

Opis

Naša lastniška mikro-vlaken tkanje je premija za maksimalno udobje in praktično, enostavno ravnanje za zavijanje.Mi bi velikodušno dolžina gaza tako zaviti in izbrati pravo tlak in raven podpore za vas.Maksimalno absorpcijo, suhe rane in zmanjša nevarnost okužbe.Naše gaza zagotavlja maksimalno absorpcijo za minimalno odjemnih-skozi.

- Material: Non, Tkane Gaze.

- Razvili Velikost: 20 x 20 cm.

- Zložena Velikost: 10x10cm.

- STERILNI POVOJ, GAZA: Set 100 kozarcev pakirani sterilne gaze zvitkih, ki so kot nalašč za jutranje koli vrsta poškodbe na telesu.To so idealna za roko, zapestje, stopala, gležnja, kolena in komolca.

- VISOKO ABSORBENCEY: Naše gaze, povoji so izdelani iz visoko stopnjo čistega bombaža z največjo vpojnost, ki pomaga pri preprečevanju krvavitev iz rane.

- Unikatna KONSTRUKCIJA: Ti gaza stretch povoji so mikro-pletena oblačila in imajo nizko lint za razliko od drugih strojno tkane gaze zvitkih.

- DIHANJE IN PRILAGODLJIV: Njegova porozne tkanine, ki omogoča boljše prezračevanje za vašo kožo, dih in spodbuja hitrejše celjenje.Ti gaze, povoji prišel z zmerno odsek za največjo klinično prilagodljivost.

- MEHKO IN VARNO: Odobrena in zelo zaupa processionals, naše povoj, gaza bo rana čista, suha in stran od okužbe z antiseptično vrednost.Non, tkane gaze, rane nego gaza, Prva pomoč blaga .

Postavka Vrsta Bombažno Blazinico
Poreklo CN(Izvora)
Količina 100 kozarcev
Blagovna Znamka ETEREAUTY
velikost 20 x 20cm
Material Non, Tkane Gaze
Število Kosov Combo
Številka Modela Ličila Bombažne Krpice Manikura, Gel, Lint-Brezplačno Robčki

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki