Avto, motorno kolo, baterije izolator stikalo za Hitro Cut-off Stikalo Rotacijski Odklopite Izolator Avto, Tovornjak Avto Delov Vozila

Nov izdelek

Na zalogi

€0.97

€1.42

-31 %

Oznake:

darkflash, izključite stikalo, žago sklopka bobna, rekom rotacijski stikalo, cruise control univerzalni komplet golf, za microsoft surface pro računalnike, vrata varnostno stikalo, auto baterije vklop, logotip audi a6 2007, baterija avto stikalo

POSTAVKA OPIS

Opis Izdelka:

Iz cinkove zlitine.Popolnoma nova in visoke kakovosti zagotavlja dolgo življenjsko storitev in močna trajnost.Povezuje neposredno na baterijo terminal cut off, ki jih izpadel zeleno kolo.Učinkovito reševanje teh problemov,električni puščanja in izgube električne energije.Primerni za različne vrste baterij, tako dolgo, kot je premer svoje kup glave so 1.7 cm.

Specifikacija:

Izdelek material: cinkove zlitine bakra, pločevine

Primeren za en izdelek zavezujoče objav: 1.5-1.7 cm

Zaslonka: 1.7 cm

Velikost:8.6 cm*3.6 cm

Vloge: zaščita baterije in preprečevanje praznijo.

Package Vsebina:

1 x Baterija Terminal Link Stikalo

Opomba:

(1) Vse slike so strokovno obarvani, vendar zaradi različnih svetlobi in različnih zaslon nastavitve naprave, morda obstajajo nekatera odstopanja med slike, ki ste jih videli in elemente sami.Prosimo za razumevanje.

(2) podatki se meri ročno, in lahko nekatera odstopanja, vendar to ne vpliva na uporabo.

ELEMENT SLIKE

NAKUPOVALNI VODNIK

1.Navedite specialrequests(barve,embalaže,itd.)V opombe, ko bo plačilo.Če imate kakršno koli proment ali želite kupiti več...najprej obrnite na nas .

2.Če želite kupiti več differenct postavke v istem času in jih je potrebno plačati ponavljajoče se stroške prevozov,smo se lahko spremeni cena za vas.

3.Prosimo, preverite informacije za dostavo pred popolno plačilo:ime in priimek,naslov, zipcode,telefon numbe, retc

DOSTAVA PODROBNOSTI

NAČIN PLAČILA

STORITVE

▲ Vrnitev : Če obstajajo težave s kakovostjo ,prosimo, ponujajo podrobne informacije, da nam v roku 7 dni po prejemu pošiljke,bomo potrdili problem in potem ponudba, ki izpolnjuje soultion za vas.Vse vrne element, ki morajo biti izvirni paket in prosim ponujajo številko za sledenje.In podpiramo lokalne vrnili,boste dobili potrdilo o skrbi-brezplačno vrne.

▲ Povratne informacije : vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno!Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Cenimo 5-star pozitivne povratne informacije, To je dobro za naš dolgoročen posel.Bomo tudi pošiljanje enako povratne informacije za vas.

Opis Izdelka Baterija Cut-off Stikalo
Poreklo CN(Izvora)
Izdelek Description2 Baterija Terminal Link Stikalo
Vrsta Materiala Cinkove Zlitine Bakra, Pločevine

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki