1Pc iz Nerjavečega Jekla Limone Sir Grater Večnamenski Zelenjave, Sadja Rezalnik Za Kuhinjo Doma, Orodje, Kuhinjske Potrebščine

Nov izdelek

Na zalogi

€9.69

€15.14

-35 %

Oznake:

zelje grater, kuhinja mandolin, rezalnik čebule, rezalnik hrane, lupilnikom krompirja, zelje nož, zelje rezalnik slicer, zelje rezalnik, zelje shredder, veget

Opis:

1. Material: 304 nerjaveče jeklo

2. Velikost izdelka: 35.5 x 8,5 cm

3. Barva: Srebrna

Značilnosti:

1. VSESTRANSKI 3(4) BLADS v različnih velikostih lahko izpolnjujejo različne potrebe po hrani prep, je coarsely sesekljan drobilnik je primerna za izdelke, kot so sir in zelja, srednje drobilnik je primerna za zelenjave, kot so korenje in bučke, lahko uporabite drobno sesekljane shredder, da bi vlaknine, ta dodaja, močan okus jedi.

2. VARNE IN TRAJNE 304 nerjaveče jeklo material, ki je trmast in nerjavnimi, neposredni stik z živili varno, zagotavljajo dolgo življenjsko dobo za vašo kuhinjo brez skrbi, drobljenje, ki vplivajo na okus vaše hrane ali sadja.

3. ERGONOMSKA ROČAJ ima trdno, da se prepreči mlinček iz drsna, manj pritiska, varen za uporabo, lažje shranjevanje, in ima visi luknje, da prihranite prostor in lažje življenje.

4. ENOSTAVNO ČIŠČENJE z pranje in izpiranje, obesite na steno ali jih v omare in predale, da se posuši, pranje v pomivalnem stroju.Bodite previdni, ko pranje njih.

5. PRILOŽNOSTI: delo na večini sadja in zelenjave, za rezanje, drobljenje, peeling, kot so ingver, agrumov ali česen.

OPOMBA:

Izdelek se lahko rahlo razlikujejo v barvi in merjenje.

Paket Vključuje:

1 x Ročaj

3(4) x Rezilo

Sadje & Rastlinski Orodja Tip Lupilniki & Zesters
Certificiranje CIQ
Blagovna Znamka SAFEBET
Vrsta Sadje & Rastlinski Orodja
Številka Modela kuhinja slicer
Funkcija Okolju Prijazno
Poreklo CN(Izvora)
Material Nerjaveče Jeklo
Feature1 Okolju Prijazno
Feature2 Na zalogi

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki