6Pcs DIY Samodejno Zalivanje Sistem Premika Rastlin Posajenih Waterer Steklenice Vode Kapljično Zalivanje Naprava, Obrat Cvet Namakalni Sistem

Nov izdelek

Na zalogi

€3.31

€6.60

-49 %

Oznake:

preprost sistem, zalivanje, počitnice zalivanje sistem, sistem za samodejno zalivanje, plastični zalivanje sistem, žareče solarni sistem, batterys solarni sistem, prenosni sistem, zalivanje, baker zalivanje sistem, machines solar watering, siva zalivanje sistem

Značilnosti:

Enostaven za namestitev

Steklenice kaplja naprave z ostro konico, ki je enostaven za montažo v tla, tla, brez zapletene namestitve in druga orodja, ki zahteva.Preprosto rečeno kabel glavo v vodo.

Samodejno

Samodejno prilagajanje kaplja hitrost glede na različnih tleh suhih razmerah, ne potrebujejo zalivanje rastlin pogosto, čudovita izbira za poslovna potovanja, skrbi vaše rastline tudi, ko vas ni doma.

Trpežen material

Izdelana iz visoko kakovostnega PP in keramike materiala, brez vonja, ne-strupena, fadeless, odporne na obrabo, težka in trajne, ima v lasti dolgo uporabo življenjska doba, ki je kot nalašč za uporabo v zaprtih prostorih in na prostem okolju, ne pa strah pred slabo vreme.

Kompakten

Steklenice kaplja naprava je le 11*3cm/ 4.32*1.18 palčni(L*D), kompaktne in praktične, priročne za izvajanje, ne zasedajo veliko prostora za shranjevanje, praktično za eno lončnica uporabe.

Področje uporabe

Steklenice kaplja naprave z dolgimi kabel ni poraba vode zabojnik obliko, zelo primerna za posodo, plastenka, vedro, tank in tako naprej, potrebno orodje za dom, balkon rastlin.

Specifikacija:

Tip: steklenica kaplja naprave

Količina: 6pcs

Material: PP + keramike

Barva: bela

Velikost: 11*3cm/ 4.32*1.18 palčni(L*D)

Neto teža: 230 g/ 8.11 oz

Package:

6* steklenico kaplja naprave

Material Plastični
Vrsta Zalivanje Kompleti
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela steklenico kaplja naprave
Blagovna Znamka HAIMAITONG

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki