CYDY Garmin - Kolo GPS Računalnik, Edge 130200 520 820, Bryton Rider 320 420 530 860, ki se Uporablja za Wahoo, Gorsko Kolo Delov Montaže

Nov izdelek

Na zalogi

€4.99

€6.64

-24 %

Oznake:

bryton rider, kolo gps podporo, bryton, wahoo vijakov gori, garmin, wahoo elemnt vijakov folia, kolo zemljevid gps, garmin bike, nazaj garmin 520, sumoran

Modname = ckeditor

Opis izdelka

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT So sprejemajo vse glavne kreditne kartice prek plačilnih procesor zavarovanje zaupanja

¡2) plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila!

¡3) Če ne moreš plačati takoj po zaključku dražbe,...počakajte nekaj minut in poskusite znova! ¡Plačila mora izpolniti v roku 3 dni!

Naredite 1 Dostava Po Celem Svetu? (Razen nekaterih državah in APO/FPO)2 nalogi, obdelani na čas po plačilu preverjanje.3. Pravkar sem poslal navodila naročilo potrjeno!Vaš naslov, da se morajo ujemati vaš naslov za dostavo.4. Slike, ki so prikazane, ne sina dejanski predmet in sin, samo za referenco.5. Kaj tranzitni čas je storitev, ki jih je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki?Tranzitni časi se lahko razlikujejo na vseh med prazniki.6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila,...nas kontaktirajte! Kaj bomo sledenje pošiljke in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času odgovor?In prazen;Naš cilj je zadovoljstvo strank. 7 Zaradi stanja zalog in razlike v Času bomo odločite, da ladja vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo!

Ali ste 1), So vam 7 dni v stik z nami in 30 dni, da se vrnete na to, od datuma prejema? Kaj pa, če dobiš element za več kot 7 dni, se šteje, uporablja in ne bomo ponudili vračilo ali zamenjavo? In prazen;NI izjem!Stroški pošiljanja so za račun prodajalca in kupca na pol.2. Vsi predmeti, ki remand mora biti v originalni embalaži in morate priskrbeti se nas s številko za sledenje pošiljke posebnega razloga za vrnitev, in vaš pad #3, povrnili vam bomo celotni znesek zmagovalno ponudbo...ko bomo prejeli element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, ko oba, kupec in prodajalec preklic transakcije iz Matejadereani.si Ali pa se lahko odločijo za zamenjavo.4. Bom plačati vse stroške prevozov če izdelek (- e) ni, kot je Napovedal!

1-12 mesecev omejena garancija proizvajalca za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu) dodatki, ki pridejo z garancijo 3 mesece.2. Pokvarjena izdelki morajo biti prijavljene in remand v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče), Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vaše naročilo številka?Mi ne popravi ali zamenja predmete z veljavnosti garancije & prazen;Če ste naročilo na Matejadereani.si sprejeti vse zgoraj politike.

In kaj je prazna; Smo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za doseganje zadovoljstva 100%! Vaše mnenje je zelo pomembno! Prosimo, da se obrnete na nas takoj, preden ga pustite nam komentar, nevtralno ali negativno, tako da smo se lahko ukvarjajo zadovoljivo vaša vprašanja & prazna;nemogoče Je, da se vprašanja, če ne vemo!

Certificiranje Noben
Štoparica in Pribor Brezžični Štoparica
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela Garmin / Beyton / Wahoo

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki