Motorno kolo, Oprema Za Suzuki B-king Bking B kralj Univerzalno Ogledalo Riser Polnili Distančniki Razširitev Ac Adapter

Nov izdelek

Na zalogi

€8.64

€12.89

-32 %

Oznake:

es335, pcie riser, jazz kitaro, b kralj, dobro potovalni adapter, podaljša penis extender, suzuki gsx1100f, honda šok, f10a suzuki, suzuki dl 1000

Funkcija: Pogoj:100% čisto nov Barva: Črna, Modra, Zlata, Zelena, Oranžna, Rdeča, Srebrna; Titana Material: CNC Aluminija Kakovost: 1 par(2pcs) Idealen za Dvig & Razširitev Ogledala - Ni Več Videti Na Svoje Rame!Dvižni vod z 10 mm/8 mm nit strani priključen na vaš motocikel ogledalo; na M10/M8 vijak je pritrjena na motocikel.Vgradnjo: Universal - Vsak motocikel z 10 mm Steblo Ogledalo uporabo.Za Ducati B-King (Prosimo, poskrbite, da ta del, ki je primerna za vaš motocikel pred naročilom.)

Pomnite: Ni primeren za izvirno vzvratnimi ogledali!Ni primerna za original vzvratnimi ogledali!

Ni primerna za original vzvratnimi ogledali!

Plačilo

Plačate lahko preko Visa, Master Card, Alipay, Western Union, T/T, Paypal, Bančno nakazilo, itd.Plačilo mora biti zaključen v roku 3 dni po naročilo, ali da bo zaprta.

Pošiljko

1.Bomo poslali izdelek v roku 3 dni po plačilu potrditvi platformo. 2.To je zelo pomembno za kupca, da nam s podrobno naslov informacij(Vključuje Zip Kodo in Telefonsko Številko),brez telefonske številke,se pošiljka ne sme storiti. 3.Čas dostave se razlikujejo od države do države in izbrani iz prometa. 4.Po prejemu vašega naročila, pregled vseh paketov temeljito manjka, je poškodovana ali nepravilne dele.Naša skladišča svojih najboljših močeh, da bi preprečili dostava škodo, vendar to ne pojavijo občasno v času prevoza.Če ste prejeli poškodovan del, NE sprejemajo paket, so pošiljatelj nemudoma vrniti pošiljatelju.

Povratne informacije

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije na 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.Če imate kakršne koli težave z našo opremo in storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da reši vsak problem in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Postavka Vrsta Zajema & Okrasni Ornamenti
Element Širina 10cm
Blagovna Znamka VEAIYON
Postavka Dolžina 15cm
Motobike, Da SUZUKI
Postavka Višina 15cm
Poreklo CN(Izvora)
Element Teža 260g
Ime Modela B-King
Vrsta Materiala CNC Aluminija

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki