Veter Odporne Popolnoma avtomatski Dežnik Dež Ženske, Za Moške 3folding Darilo Suncobran Kompakten Velikih Poslovnih Potovanj, Avto Dežnik

Nov izdelek

Na zalogi

€38.27

€54.66

-29 %

Oznake:

dolgo mens dežnik, veliko globoko dežnik, diamond ice watch, suncobran, avtomatski dežnik za človeka, avto ne dežnik, pokrov nissan, Lamborghini, ne dežnik, papir dežnik 12

Avtomatski Dežnik Obratno, Zložljivi Poslovni Dežnik Z Odsevna Trakova

Značilnosti:

Najnovejše Nadgrajeno Design: Ta najnovejši dežnik sprejme obrnjenim design, to pomeni, da ste dobili v avto v dežju lažje, redni dežniki morali zapreti dežnik, preden ste sedli.Ste morda dobili mokro.Vendar s tem dežnik, lahko keep it up, sedite in ga potegnite v avto, ko ste varno notranjost.Boste skrbite, da bo vedno suha.

Naše povratne dežnik je drugačna od tradicionalne dežnike, ko zaprete ta dežnik, mokri del pa bo znotraj krovne, preprečuje, da bi voda kaplja, vodenje tla in avtomobilov suho.To se lahko dajo v povsod.

Eden Kliknite Odpri & Blizu: Nič več borijo z zapiranjem, je vaš dežnik preden se podaš v avtu, še posebej v močnem dežju.Naše krovne funkcije inovativne samodejno odpiranje/zapiranje mehanizma, torej, vse kar morate storiti je, preprosto pritisnite gumb na ročaj!

Odsevna Trakova, da Ste Varni Ponoči: Design z označite odsevni trak na krošnjami rob, da vam 360 stopinj odmevne svetlobe, da se vozniki, kolesarji in pešci med nizko svetlobno in deževnih razmerah.Lahko zlahka opazil z odsevni trak, da ste varni v temi deževno noč.

Vrhunsko Vode Prehranjevanju: Nepremočljiva, vremenskim vplivom in takoj suho, to zložljivi in trajne avtomatski dežnik ščitnikov, ki jih iz naravnih elementov, kot nič drugega!

Veter: Naša krovna je obogatena z 8 ojačanih steklenih vlaken rebra, da flex nekoliko vzdržati močan windwithout obračanja navzven.To je zelo močna!

Hitro Razširi / Strni: Pridobivanje v / iz vašega avtomobila v močnem dežju?Dobili smo svojo back.By dodajanje v visoki napetosti pomlad v rebra, naše krovne open & zapri veliko hitreje & lažji kot redni dežnik, tako da lahko ostanejo suhe in elegantno!In naša krovna so Napredni Anti-rebound Varno Zaklepanje Desgin, gredi, lahko ostanejo na kakršno koli pritisnete !Ne skrbite o gred bo odklonijo nazaj, da povzroči poškodbe !

Velika Velikost: 105 cm velikimi krošnjami.Dovolj velika, da se prilega dveh ljudi in skrbi, da ste se varno in suho.Zato vas prosimo, uživajte vaše potovanje,ta dežnik je vaš zanesljiv spremljevalec, ko ste na potovanje.

Odlično Potovanja Velikost: To je enostavno zložljiva, da majhno 30 cm v dolžino še odpre obrazec velik 105 cm krošnjami.Prav tako tehta le 0.35 kg.Lahka in kompaktna dovolj, da se prilega v yourbackpack ali torbici!

Specifikacije:

Dežnik Krpo Material: Vpliv krpo

Dežnik Kosti Material: Vlaknin palico zlitine

Dežnik Ročaj Material: Guma

Dežnik gostoto: 210T

Dežnik Kosti Številka: 8 Kosti

Odpiranje/zapiranje dežnik: Samodejno

Slog: 3 krat dežnik

Velikost: Prejeli dolžina 30 cm, razširite premer 105 cm

Barva: Kot Prikazano

Opomba:

Morda bo 2-3cm napake razsežnost podatkov zaradi čistega ročno merjenje.

Je morda nekoliko barva razlika zaradi različnih svetlobo in zaslon učinek.

Paket Je Vključeno:

1xAutomatic Dežnik

Vzorec Tri-zložljiv Dežnik
Nadzor Popolnoma avtomatski
Plošča Materiala Pongee
Material Poliester
Starostna Skupina Odrasli
velikost One Size
Funkcija Zložljiva
Številka Modela 1
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Dežniki
Izdelek Sončno in Deževno Dežnik

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki