Seksi Dama je Obleko Modne Evropske Ameriški Seksi Pomlad In Poletje Slog, Digitalni Tisk Delih Telesa Kopalke 3 Kosov D843839

Nov izdelek

Na zalogi

€18.46

€41.95

-55 %

Oznake:

xr iphone primerih anti šok

Nasveti

Zahvaljujemo se vam za vaš prihod ,, bomo poskušali naši moči, da zagotavljajo dober storitev in ceno .Če imate kakršnakoli vprašanja ,prosimo, vas prosimo, da nas kontaktirate, za "trgovino manager" ali "E-pošte", vam bo repond v najkrajšem možnem času .Upam, da uživa u vaš čas tukaj,hvala vam !Če ne morete doumeti, velikost, Prosimo, obrnite na službo!Prosimo, povejte nam svojo višino in težo in pasu, Mi vam lahko pomaga izbrati velikost.

O NAS

[O Barvo] Vse fotografije so posnete v naravi, vendar zaradi razlik v svetlosti in zaslon naprave, lahko pride do rahle barvne razlike!Popolnoma nesprejemljivo, barve pro prosimo, skrbno spletno nakupovanje! [O Size] Naša standardna velikost je priporočena le v skladu s posebnimi velikost prosimo, da kupci sami ukrep, nasprotno, odločitev je v rokah kupca, vas prosimo, da še dobro velikost primerjava meritev. [O Vrne] Vrne blaga in nazaj kurirja velikost problema je, da so kupci sami; Vrne kakovost blaga in nazaj kurirja naša zaveza. [O povratne informacije] Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Datum Izdaje Pomlad 2021
Plačilo Trgovina Kakovosti
Spol Ženske
dostava DHL\EMS\UP\FEDEX\po Morju\Air
Starost Starosti 18-35 Let
Z Pad Da,
Design OEM.ODM Modelov
Vzorec Tipa Trdna, Leopard, Živali, Trdna
Priložnosti Počitnice Na Plaži Bazen
Pakiranje 1set/Opp Vrečko
Starostna Skupina Odrasli
Slog Mladi Slog
Vrsta Ponudbe Na Zalogi
Poreklo CN(Izvora)
Pas Visoko Pasu
Funkcija Dihanje, Trajnostni, Quick Dry
Številka Modela RYD843839
Fit Ustreza res je, da je velikost, sprejme svojo normalno velikost
Material Poliester, Spandex
Mladi Slog Bohemian
Vrsta Podpore Žice Brezplačno
Postavka Vrsta Bikini Komplet

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki