Suncobran Mreža Proti Komarjem Za Domačo Posteljo Baldahin Šotor Zaslon Neto Zunanji Kampiranje Komarjem Krošnjami Odtenek Šotor Dežnik Neto Pokrov

Nov izdelek

Na zalogi

€12.52

€17.64

-29 %

Oznake:

1 oseba šotor, kul vezenje, osnovna znanja dežnik, komar šotor, mreža proti komarjem okno, postelja mreža proti komarjem, smole dežnik znanja, viseči mreži mreža proti komarjem, navzkrižno šiv vrt, mreža proti komarjem stojalo

Bullet Točk:

1、Trmast Neto: Ta teras dežnik pokrov proti komarjem mreže je visoke kakovosti 100% poliester vlaken z monofilamentom debeline 75D.Je gosto dovolj za izolacijo komarji.

2、Nastavljiv Premer in Višina: velikost vrvico na vrhu očesa, ki se lahko prilagodi in teras dežnik pokrov proti komarjem mreže značilnosti velikost (o)250-300 cm/98.43-118.11 v (premer) * 230 cm/90.55 v (višina), da bo primerna za dežnike s premerom 10-11 metrov.

3、Fine Očesa: fine očesa od teras dežnik pokrov proti komarjem mreže lahko ohranite vse drobne "gostje" proč, medtem ko se lahko varno igrali, znotraj, in zadrgo vhod omogoča vstop in izhod enostavno.Zadrge na obeh straneh.

4、Enostaven za Prevoz: očesa neto se lahko enostavno namesti na terasi dežnik.Izpolnite spodnji vode cev z vodo pomagati imajo filter, ki je v mestu.Nastavljiv vrh vrvico zaprtje zagotavlja prilagodljiv fit.Ko ni v uporabi, neto mogoče zložiti v kompaktna velikost za preprosto shranjevanje.

5、kot Nalašč Prostem Mreže: lahko sedite na tej terasi dežnik pokrov proti komarjem mreže za uživajte prosti čas, dihati svež zrak in uživali v čudovitem soncu.In to je tudi odličen pomočnik za vaše prijatelje in goste, da se sprostite v vašem vrtu.

Tehnični podatki(o):

Material: poliester vlaken (poliester)

Število vrat: ena vrata design/dvojna vrata design

Uporablja dežnik velikost: 250-300 cm/98.43-118.11 v v premeru *230 CM/90.55 v v višino

Določitev metode: vrv, krčenje obseg 270-320CM/106.30-125.98 v

Obseg: 1000CM/393.70 v

Odprta vrata: dvojna zadrga glavo, da odprete vrata-znotraj in zunaj lahko potegnil, gor in dol lahko potegnil, srednji prekrivajo

Spodaj: Dodaj svinca trakovi okoli vseh strani, da se prepreči svetlobe veter

Teža: 1100, 1200g

Funkcija: anti-insect/odtenek, zaščita pred soncem

Insektov-dokazilo design: okriljem neto pokrov omogoča, da uživajo na prostem jedilnico tiho, ne da bi motil z žuželkami

Za zaščito pred soncem design: okriljem neto kritje je določeno zaščito pred soncem funkcijo, ki vam omogoča, da bi malo hlad v soncu.

4 slogi za izbirno: center steber dežnik, banana roko dežnik, dvokrilna vrata Roman dežnik, šotor neto

Seznam Vsebine:

Krovna Mreža Proti Komarjem*1

Vrsta 5 + Oseba Šotor
Dodatek Za Vrsto Drugi
Poreklo CN(Izvora)
Padec ladijskega prometa Podpora
Material Poliester

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki