Za ASUS Zenfone 3 MAX ZC520TL Primeru 5.2" Telefon Nazaj Za Zenfone 3 MAX ZC520TL Mehko TPU Silikon Kuverta Fundas odbijača Panda mačka

Nov izdelek

Na zalogi

€1.50

€1.67

-10 %

Oznake:

t8000, kritje za asus zenfone 3 laser zc551kl, etui mate 8, fotoaparat iphone 7p, zenfone3, segment očesa, iphone 6 živim, coque y5, primeru hibridnih tpu iphone xr, ohišje vstavite iphone

O Izdelkih

1.Barve morda nekoliko drugačno od tistega, kar vidiš na spletni strani .To je zato, ker različne zaslone zaslon drugače, mislim, da veliko od vas že vedel to.

2.Novi izdelki so nekateri vonj ,nekateri morda mislijo, da je neprijetno ,običajno diši bo dispear po enem ali dveh tednih . 3.Material izdelka je mehko TPU Sillicone.črnilo je uvožena iz Južne uslužbenec krea.odločili smo se za vse dobre kakovosti materiala environmently prijazno.

O Logistiki

1. Naročila se obdelujejo pravočasno plačilo po preverjanju,običajno v roku 24 ur ,razen za vikend in praznike.

2. Prosimo, preverite vaš naslov skrbno,preverite, ali je naslov pravilen ,tako da boste lahko prejeli po pošti .To je zelo zelo pomembno ,zato prijatelj , ne pozabi, preden boste plačali !

3. če ste izbrali možnost" China Post Navadne Majhne Paketni Plus ",potem moraš vedeti, da to ne zagotavljajo informacije o sledenju ,in poda dlje kot drugi način dostave .če ste chosed da ,potem boste dogovorili št sledenje, informacijske storitve .ampak ne skrbite preveč ,je poceni in zanesljiv .

4. Če niste prejeli vaši pošti na čas, prosimo, obrnite na nas.Bomo preverili in razširiti zaščito čas za vas, ali poslati ali nadomestila ,vsako rešitev, ki bo v redu.

O Povratne Informacije

1. Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, Prosimo, da preživijo nekaj minut, da se nam pišite pozitivno 5 star povratne informacije ,vnaprej hvala za vašo podporo .

2. Prosimo, kontaktirajte nas pred pusti negativne povratne informacije, ali odprite spora.Mi smo tako pripravljeni in bodo potrudili, da bi vam rešiti vsak problem,ki smo se resno prodajalec, prosimo, da nam zaupajo .

Značilnosti mehak prozoren silikonski s vzorec tiskanja
Vrsta Ohišje, Pokrov, Telefon primeru, Odbijač, Capa, Coque, Fundas, Shell, Ohišje, Etui
Blagovna Znamka NoEnName_Null
Design Risanka, Pregledno
Material Soft Transparent TPU
Poreklo CN(Izvora)
design 1 luštna, lepo, pop, lepa, Barvita, Jasno, čudovito, Kul
Združljiv Blagovne Znamke ASUS

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki