Nettle leaf Urtica dioica Naravno sušene čaj, zeliščni 50 gr-400 gr Brezplačna Dostava

Nov izdelek

Na zalogi

€9.51

€10.01

-4 %

Oznake:

veliko posušenih listov, metulj grah čaj, naravno sušene pampe, koprive v prahu, lavend, Chrysanthemum, metulj grah, kung fu čaj pladenj, svila jeseni listi, leav

Prednosti Koprive listov (Urtica dioica) čaj:

Velika kopriva nad tlemi deli, ki se uporabljajo skupaj s velike količine tekočine v tako imenovanih "namakanje terapija" za okužbe sečil (UTI), sečil, vnetje, in ledvični kamni(nephrolithiasis).Zgoraj tla deli se uporabljajo tudi za alergije, hayfever, in osteoartritisu.

Nekateri ljudje uporabljajo nad tlemi deli zbadanje koprive za notranje krvavitve, vključno z krvavitve iz maternice, nosebleeds, in črevesja, krvavitev.Zgoraj tla deli, se uporabljajo tudi za slabokrvnost, slabo prekrvavitev, povečano vranico, sladkorna bolezen in druge endokrine motnje, želodčne kisline, driska in driske, astma, pljučna zastojev, izpuščaj in ekcem, raka, preprečuje znake staranja, "čiščenje krvi," celjenju ran, in kot splošni tonik.

Velika kopriva nad tlemi deli, ki se uporabljajo za kožo za mišice, plakati in bolečine, mastno lasišče, mastne lase in izpadanje las (alopecija).

V predelovalnih dejavnostih, velika kopriva izvleček se uporablja kot sestavina v lase in kožo izdelkov.

Zbadanje koprive listov ima dolgo zgodovino uporabe.To je bila uporabljena predvsem kot diuretik in odvajalo v starih grških časih.

Priprava:

Strma 2 čajni žlički posušenih listov v 1 skodelico vroče vode in pokrijemo za 10-15 minut.Pijte 3 skodelice na dan.

Blagovna Znamka sifa
Številka Modela 454353

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki