10pcs 1/2 Palčni DN15 Nit Vrt Brizgalke iz Plastičnih Zalivanje Trate Sprinkler Glave Namakanje v Kmetijstvu Šobe Škropilnice

Nov izdelek

Na zalogi

€3.45

€3.78

-8 %

Oznake:

brizgalke, namakanje kmetijskih, baterija škropilnica, 4g kamera na prostem, travnik brizgalk, razprševanje vode, ptica brizgalk, vrt brizgalk, ljudstvo brizgalk, mikro brizgalk namakanje kmetijskih, razpršilec vode

Značilnosti:

1. Za kmetijstvo, industrija, travnik majhnem območju namakanje, brizgalke, atomizacijo, strehe, hlajenje in tako naprej.

2. Enostavna montaža, dobro vodo varčno delovanje!

Specifikacije:

Material: Plastika + Medenina

Barva: Črna + Medenina

Velikost: 25*16*16 mm/0.98*0.63*0.63"

Delovni tlak: 0.15 Mpa-Za 0,3 MPa

Razpon: 1-6m

Pretok vode: 120-520L/h

Povezave teme: 4 način, 1/2" DN15

Teža: 6.85 g/pc

Embalaža: vreča, PE pakiranje

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

2. Prosimo, dovolite rahlo merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Pošiljko

Plačilo

Sprejemamo Alipay, T/T, Western Union in Visa plačilo.Razen Alipay, in ustrezne baterije za kupca strani.Prosimo, plačilo naročila v roku 3 dni, mi pa bomo poskrbeli za pošiljko 1-2 dni.Po Službi

Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Matejadereani.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.Povratne informacije

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našimi predmetov in storitev.Če imate kakršne koli težave, vas prosimo, da nas kontaktirate prvič, preden se odpravite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela Vrt Brizgalk
Material Plastični + medenina
Vrsta Brizgalk
Blagovna Znamka JOEKOL
Teža 6.85g/pc
Features3 brizgalke, atomizacijo
Features1 Zalivanje Sprinkler Glave
Uporabite za vrtovi, rastlinjaki, zakon
velikost 25*16*16mm/0.98*0.63*0.63
Pretok Vode 120-520L/h
Delovni tlak 0.15 Mpa-Za 0,3 MPa
Povezave niti 4 NAČIN, 1/2" DN15
Brizgalke Tipa 360 Prestavo Pogon
Features2 majhen prostor za namakanje

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki