Eno Stran Natisnjena Sončnice Blazine Primeru Povzetek Risanka Kavč Avto Stol Doma Dekor Sladko Siva Blazine Pokrov

Nov izdelek

Na zalogi

€2.35

€4.52

-48 %

Oznake:

velika siva blazine, j star, ljubezen na luno, kustuv blazino pokrov, stran pisarniški stol, krog sive blazine, logotip blazino pokrov, fluo blazino primerih, strani led, sončnično kvadratnih vzglavnik

Opis Velikost : 45cmx45cm=za 17,7"x17.7" Količina : 1 kos Nadev : NE (Nadev ne vključuje) Funkcije: Super Mehko Udobno Enostavno čiščenje nevidna zadrga design.odstranljiva in Pralni stroj : Pralni stroj.ni enostavno zbledi.ne belilo.obesite, da se posuši.Da bi ohranili barvo sveže,je bolje, da dodamo sol v vodo za svojo prvo pranje.Prosimo, upoštevajte: 1.Vzorec je samo na sprednji strani. 2.To je samo blazine pokrov ,ne vključujejo nadev. 3.Vse blazine so ročno izdelan, je lahko 1-2 cm odstopanja obstajajo. 4.Actural barva se bo rahlo razliko med sliko zaradi svetlobe svetlost.

Postavka Sliko

Barvni Izbor

Za Debelo & Dropshipping

A: Na debelo, vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki traja samo 3-7 dni, da pridejo.B: Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi.

Niti Štetje 100TC
Razred Kakovost
Številka Modela BZ-175
Vrsta Prevleke
Funkcija Non-Toxic
Tehnika Umetnih, sintetičnih vlaken,
Poreklo CN(Izvora)
Nespodobno Sliko No
Vzorec Tipa Risanka
Tkanine, Štetje 30
Vzorec TISKANE
Slog Jacquard
Spolnost No
Uporaba Doma
Nastavite Vrsto Da,
Material Poliester / Bombaž

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki