40 cm Beli Umetni Venec Eucalyptus Loosestrife Obroč Pastorala Poroko Vrata Dekoracijo na Prostem Okno Venec Na Zalogi

Nov izdelek

Na zalogi

€7.47

€20.75

-64 %

Oznake:

umetni ptica of paradise cvet, cvetlični venec 40 cm, garland okno, protja venec 40 cm, kristalno zavese poroko, kristalno okno, cvet protea, ponaredek vode za umetno cvetje, ponaredek hydrangea, listov bela

40 cm Beli Umetni Venec Eucalyptus Loosestrife Obroč Pastorala Poroko Vrata Dekoracijo na Prostem Okno Venec, ki je Na Zalogi Opis:

Značilnosti:

1.Lep listov evkaliptusa venec je iz tkanine, in PE, vzdržljiv, ki temelji venci, zaradi česar brezčasno sezonsko dekoracijo doma.

2 .Enostaven za čiščenje in shranjevanje.Nikoli ne posuši, vedno ostanejo zelene.

3.Dekorativne zeleni venci se lahko uporablja na prostem in v zaprtih prostorih .To je zelo primerno, da dodate nekaj zelenja na vaše dekoracijo.Kot visi na vratih, dnevna soba, kamin, omare, stene, okna, police in drugih krajev, ki so vam všeč.

4.Ta zelen venec je obdan z rajon listi evkaliptusa, enostavno, elegantno in udobno barve in živahne naravnih oblik, ki bi ljudi umetniški in romantičnih čustev.

5.Paket vsebuje 1 umetni eucalyptus venec, zunanji premer venca: 40 cm .Če obstaja kakršna koli vprašanja o naših izdelkih, vas prosimo, da nas kontaktirate za prvič, vam bomo popoln odgovor

Obvestilo:

Dejanska barva se lahko nekoliko razlikuje od slike zaradi različnih spremljanje in luči v očeh

Prosimo, dovolite 1-3 cm, odstopanje zaradi ročnega merjenja

Opis:

Material:Krpo+PE

Velikost:40 cm

Paket Vključuje:

1X Venec

Priložnosti Velikonočni, Drugo
Vzorec Cvet
Material Drugo
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela Venec

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki