산틱 빕숏 Culotte Ciclismo Hombre Visoke Kakovosti Danska Pro Team Kolesarski Bib Hlače italijanski Tkanine Bretele Ciclismo Masculino MTB 반바지

Nov izdelek

Na zalogi

€33.26

€36.15

-7 %

Oznake:

obleko limone, gymshark hlače moški, RION, spexcel, strava kolesarski bib hlače moški, hawaiian kopalke, kolo sunglass, obleko kolesarjenje mtb moški, jean kratek, ktm kolesarski bib

ZNAČILNOSTI

Anatomsko-opremljena Gams

Štiri-plast ultralahkih gams pad je strateško dani v slinčki, da se ujemajo z vašo optimalno jahanje anatomski položaj.Ta položaj zagotavlja izjemno raven udobja in prinaša najbolj podporo na to kritično kontaktna točka, ki omogoča, da ohranijo svoj najbolj aerodinamični položaj za več.

Dirka Fit

Mehanizem Slinčki so opredeljene s aerodinamične fit.Razširjene hrbtišče omogoča slinčki za vključitev nevidno z Mehanizem Jersey za optimalne aerodinamične silueta na kolesu.Vse plošče so namenoma izdelani in sestavljeni, da se ujemajo z vašo jahanje položaj, medtem ko odpravlja vse tkanine-bunching v visoko-motion področjih, ki te slinčki, optimalno prirejenem za visoko tempu usposabljanje intervalih in konkurenčno dirke.

Zračno propustno vlakno

Ramena so pritrjeni na ramena rezila za lahke in zelo dihanje očesa plošči.Ta plošča omogoča učinkovito odvečno vlago na hrbtu pobegniti, pomaga ohraniti vaše telo optimalno mikroklimo.Na sprednji slinčki, trakovi so vgrajeni visoko elastična perforirano ploščo, ki zagotavlja dodatno raven prezračevanje za področja, ki ustvarjajo največ toplote, ko ste vožnjo.

Trakovi

Nizko profil trakovi so izjemno odporna na elastični razgradnje, ki jim omogoča, da zadrži svojo obliko po nešteto rabe in pranjih.

Gams

Štiri-plast gams pad je bil posebej zasnovan tako, da zagotovi trajno učinkovitost in udobje.Hitro sušenje, protimikrobno membrane se zagotovi, da ostanejo kul in sveže na vaše kritična točka za stike s kolesom za zmanjševanje trenja in preprečuje kopičenje vlage.

Tkanine

Izdelani iz premije tlačno in trajne tekstil, ti celoti-barvane tkanine poda izjemno vizualno estetiko, ki je podkrepljeno z subtilna zvonjenja-v-ton konča z naše lastniške podrobne tekstilne opredelitve.

urable sedež plošče

3D Cut-proč hlače z oprsnikom trakov

Uvožene anti-skid pasu

TKANINE

Hlače: 78% Spandex, 22% Lycra

NAVODILA ZA NEGO

Pralni pranje kul - 30 stopinjah Celzija

Pranje temne barve ločeno

Ne bleach

Ne sušilnih suho

Ne likalnik

Ne sušite clea

Številka Modela PNS-DK-007
Postavka Vrsta Bib Hlače
Spol MOŠKI
Non-slip band Uvožene iz Italije
Šivanje Proces Nahtlose prozess
Pad visoka kakovost BreathableShock dokaz triatlon Pad
Šport Tip Kolesarjenje
Fit Ustreza res je, da je velikost, sprejme svojo normalno velikost
Poreklo CN(Izvora)
Material Lycra, Spandex
Hlače z OPRSNIKOM 3D cuting cross hlače z oprsnikom
Blagovna Znamka runchita

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki