Nova Baterija Vrata Pokrov za Nikon D500 D750 D850 D5500 Fotoaparat Popravila

Nov izdelek

Na zalogi

€3.77

€5.71

-33 %

Oznake:

nikon d5500, zadnja vrata, digitalni fotoaparat polo d7200, v ozadju fotografije samorog, polnilec za baterije leica, d850 nikon, Pentax, zdravstveno varstvo instrument, hitro nikon d850, d750 zaklopa

Popolnoma Nova in visoke kakovosti.

Najboljša zamenjava za vas krekirana/poškodovan/faulted Pokal Gumb okolje.

Dobre kakovosti z razumno ceno.

Vsak element je bil preveriti in v 100% dobrem stanju, preden dostava.

Namestitev navodila, ki niso vključeni in Strokovno namestite je priporočljivo.

Paket Vključuje:

1 kos Skp Gumb okolje

OPOMBA

VLJUDNO PRIMERJAJTE SVOJ PRVOTNI ELEMENT S FOTOGRAFIJAMI, KI ZA UVRSTITEV DA BI

PREPRIČAJTE SE, DA STE NAKUP PRAVILEN DEL.

**Prosimo, bodite obveščeni, da smo nimajo nobene odgovornosti za škodo, povzročeno z napačna namestitev ali napačnega nakupa.

Namestitev navodila, ki niso vključeni.Strokovno namestitev priporočamo, preberi si opis skrbno.

Če imate kakršnakoli vprašanja ali pojasnila v zvezi s postavko,prosimo, ne oklevajte, da vas vpraša, preden nakup.**

DOSTAVA INFORMACIJE

VSA NAROČILA BODO OBDELANI V 1 DELOVNEM DNEVU.

** Za Mednarodna naročila, opozarjamo, da mi ne more zagotoviti, točen datum dostave.To se lahko razlikujejo glede na lokalne običaje/lokalni pošti predpisi.Prosim, da nas kontaktirate, če potrebujete kakršno koli nadaljnjo pomoč, in bomo lahko z veseljem vam pomagamo. **

PLAČILA

Plačila so sprejeti preko Matejadereani.si samo.

POGOJI IN POLITIKO VRAČANJA

Spremeni Naslov

— Naročila so obdelana v 1 delovnem dnevu.Če zahtevate, da spremenite vaš naslov, prosimo, sporočite nam pred časom.V nasprotnem primeru, bo vaše naročilo poslano na naslov, ki ste ga navedli v vašem Matejadereani.si Rekord.

Preklicana Transakcije

— Smo lahko prekličete transakcije, samo nam, da bomo lahko obdelajo takoj.Mi lahko zagotavljajo številko RMA ali dodatna navodila v primeru, če je bil predmet že odpremljeno.

Prejeli Napačen Element/Ne, kot je Opisano

— Mi smo ljudje in smo občasno objavi napake, vendar smo se zelo trudijo, da jih popravi, tako, da kupec raje.Če je predmet, ki je prejela, je bilo narobe, ali ni isto, kot je prikazano v izdelkom, smo se boste morali poslati dejanske fotografije/s postavke prejeli skupaj z embalažo (prikazuje etiketo na embalaži).To je naš SOP, za nas, da se nekatere in za snemanje namene.

DOA / Poškodovanih ob Prihodu

— Poskrbimo, da naše elementi pravilno pakirano, preden odpremo za preprečitev škode na predmetu.V primeru, da ste prejeli poškodovan element, ki bi lahko nastala med prevozom, vas prosimo, da nam fotografije predmeta prejeli skupaj z embalažo (prikazuje etiketo na embalaži), za nas, da preverite in takoj sporočiti na naš dostava oddelek, tako da jih lahko sprejmejo nadaljnji ukrepi.

Okvarjeni/Nezdružljive

— Smo dobili naše postavk v razsutem stanju, zato je malo možnosti, da bi nekateri napako.Mi lahko zahtevamo, da nam pošljete fotografijo/s postavke prejete in tudi prvotni element, tako da bomo lahko primerjali in izvajanje potrebnih ukrepov.Če se počutite, kot morate vrniti izdelek, vas prosimo, sporočite nam, RAZLOG, tako da bomo lahko zagotavljajo RMA Številko, če je potrebno.

*** Če katero koli od teh niso odgovorili vaše vprašanje, nas kontaktirajte preko "Moja Sporočila" ali "Vprašajte Prodajalca Vprašanja" in ga bomo z veseljem pomagali. ***

Združljiv Fotoaparat Slog mirrorless fotoaparati
Paket No
Poreklo CN(Izvora)
Material TPU
Združljiv Blagovne Znamke Za Nikon

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki