Avto Bluetooth 5.0 Predvajalnik Zvoka Dvojni USB za Mobilni Telefon Polnilnike Podporo U Disk Avto Cigaret Bluetooth, FM Oddajnik Sprejemnik

Nov izdelek

Na zalogi

€2.77

€4.61

-39 %

Oznake:

bluetooth avto fm, diy fm, bluetooth avto usb, bluetooth transmitt, audio bluetooth receiv, avdio avto, komplet radio, ip avdio kodek, bluetooth renault, audio bluetooth oddajnik za tv

Opis:

Večfunkcijsko Dvojno USB avto Bluetooth sprejemnik, 5.0 lossless, mp3 predvajalnik, Bluetooth, FM sprejemnik, avto glasbe, U disk, hitro polnjenje.

Bluetooth APLIKACIJO glasba, podporo, U disk za predvajanje, le hitro polnjenje, univerzalni mobilni telefon modela, Bluetooth hands-free (prostoročni telefon, napetost spremljanje, navigacija WeChat oddaja, smart protection čip.

Ni omejitev za mobilne telefone in modeli, ki se uporabljajo za mainstream 12V-24V modelov na trgu, ki je združljiv z veliko število Aplikacij.

Podpora Bluetooth/U disk; združljiv z različnih blagovnih znamk, U disk, prilagodite avto radio frekvence in Bluetooth MP3 frekvenco, da se dosledno, da igrajo U disk pesmi.

Smart Bluetooth 5.0, nova generacija čip, hitra odzivnost, stalno temperaturo in konstantnim tokom za polnjenje, nobene škode, kar polnjenje varnejši.

3.1 dvojno USB vmesnik, ki se zaračuna ob istem času, in mobilni telefon in tablični računalnik, ki se zaračuna ob istem času, to ne vpliva na hitrost.

Numerično krmiljenje zaslona, napetost akumulatorja, v realnem času, spremljanje, varnejšo vožnjo.

Bluetooth hands-free klic, ena ključnih delovanje, brezskrbno vožnjo.Enkrat pritisnite, da se klic/dolgo pritisnite, če želite zavrniti, dvokliknite gumb za izbiranje najbolj sezname zadnjih klicev, v dnevniku klicev.

Power-off memory ponavljanja; auto-ga po vklopu, pomnilnik frekvenco, skladbo, znova zažene po power-off, in se začne igrati iz prvega stavka končala pesem. (Če se morate zavedati, da drugi po izklopu, samo pritisnite gumb za pavzo pred vklop / izklop)

Navigacijskega glasu, oddaja, umetne inteligence, ki je bil ponovno zvišala, eno-kliknite povezavo Bluetooth, glasovno oddaja bolj natančen.

Specifikacija:

Material: ABS

Velikost: 36mmX45mmX73mm

Barva: Črna

Delovna napetost: 12V-24V

Vhodni tok: 3.1

Zaslon: blue digitalni prikaz cev

Oddajna frekvenca: od 87,5-108MHZ

Efektivna razdalja: približno 10m

Bluetooth verzija: 5.0

Podpora širjenju: U disk≤32 G

Začetek razdalja: Paket vključuje: 1X avto Bluetooth predvajalnik

1X Kitajski in angleški priročnik

velikost 36mmX45mmX73mm
Certificiranje Noben
Postavka Vrsta Bluetooth Car Kit
Blagovna Znamka školjke
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki