Rose Vibrator Vagina Sesanju Vibratorji Intimno Dober Nastavek Bedak Ustni Lizanje Stimulacijo Ščegetavčka Močan Sex Igrače za Wom

Nov izdelek

Na zalogi

€11.31

€13.96

-18 %

Oznake:

otroci igrače, analni igrača, rudnik seks igrače, to pop, spolna igrača, bdsm igrač, Seks, moški masturb, sex shop, rose igrača

Vsakdo je nakup!

Rose Vibrator Vagina Sesanju Vibratorji Intimno Dober Nastavek Bedak Ustni Lizanje Stimulacijo Ščegetavčka Močan Sex Igrače za Wom

Rdeče Vrtnice klitorisa vibrator je več kot sesanju igrača!Oblika tega klitoris bedak je zasnovan kot lepa rose, ki jih je treba sprejeti določene kjerkoli ali kot dekoracijo na vašo mizo, in nihče ne bo našel pravzaprav adult sex igrača!

Čudovit Malo Rose - klitorisa sesanju vibrator je oblikovan kot rose, ljubek videz, zaradi česar je enostaven za prevoz z vami, in boste lahko doživeli popolno vznemirjenje, oralni seks, kadarkoli.

6 Intenzivno Sesanju Frekvence - vrtijo pretok zraka ustvarjen z notranjim vibracije zanič in nagaja ščegetavčka, vam pomaga, da doseže orgazem v kratkem času.Z enim klikom jo lahko enostavno spremenite v zabavno z različnimi sesali.

Varne in Svilnato Gladko Silikona - sex igrače so narejene iz medicinskega silikona, ki higienski in brez vonja.Ta svilnata-touch klitoris bedak bi več udobja za svoje zasebne dele.

USB Polnilne - Ta klitorisa spodbujanje vibrator je mogoče napolniti kjerkoli z opremljeno polnilnik USB znanja, ki omogoča, da uživajo v oralnem seksu veselje do 2 ur po tem, ko je polna.

Material: Silikon, ABS Moč

Dobava:USB polnjenje 120 min trajanje s polnjenjem

za 1,5 ure.

Velikost:Skupna dolžina 65mm , Sesati sponke dolžine 23 mm

Barva: Kot je prikazano Paket

Seznam: 1 x rose vibrator 1 x USB Kabel za Polnjenje

Embalaža: Vključno s črno motno torbe, mehurček vrečke, zelo previdni, embalažo, ki ni beseda o seksu, nihče ne bo vedel, kaj je notri.ne skrbite!

Barva in velikost izdelka je lahko posledica fotografiranja ali drugih razlogov, ki lahko povzroči barva razlika ali majhna odstopanja v velikosti.Prosimo, da upoštevate dejanski izdelek prejel!Če imate kakršno koli vprašanje o tem izdelku, se obrnite na nas, potrudili se bomo, da vam z odlično rešitev.

Naša tovarna je specializirano za proizvodnjo spola igrače in odraslih izdelki za več let.Dobrodošli na debelo nakup

glavna proizvodnja:

Dildo, vibrator, bullet vibrator, seks igrače, penis prstan, seksi vagine, butt plug, ženski vibrator, massager, nastavek bedak, klitorisa bedak, klitorisa vibrator, opozarjanje z massager, moški masturbator, ženski Uporabo vibratorji, ženski sesanju igrače, daljinsko upravljanje vibratorji, ženski igrače, za odrasle izdelkov, analni igrače, kondome, klitoris stimulatorjev..., brezplačna dostava na določene izdelke ali regije

Zasebnost Garancije:

Vaša zasebnost je za nas zelo pomemben.Obljubimo, da pošljete vaš izdelek v skrivnost stanje brez ustrezne slike in besedilo v paket. (Zunanji embalaži izdelka ni vključena pri pošiljanju izdelka, prosimo, da nas kontaktirate, če potrebujete zunanji embalaži, prosimo, dodajte na embalaži tovorni).

Vsakdo je nakup!

Bolj seksi, vibratorji, kreteni!Zagotavljajo najboljše sex igrače!Želim vam enostavno nakupovanje in vesel uporabo!

Material Silikonski, Silikonski, ABS Moč
Postavka Vrsta Vibrators
velikost Erotic Nipple Sucker
Commodity Quality Certification ce
Spolnost No
Značilnosti 2 Rdeče Vrtnice klitorisa vibrator
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta G-Spot
Funkcije 1 6 Intenzivno Sesanju Frekvence
Nespodobno Sliko No
Številka Modela Rose Oblika Vaginalne Sesanju
Funkcije 4 Močan Sex Igrače za Ženske
Funkcije 3 Klitoris Bedak

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki