Multi-Funkcijski Orodje Kartico Iz Nerjavečega Jekla Kolo-Oblika Pocket Orodje, Ki Se Uporablja Kot Odpirač Za Steklenice, Čarovnica Vtičnico, Klešče In Izvijač

Nov izdelek

Na zalogi

€1.03

€1.31

-21 %

Oznake:

sim vtičnico, multi-funkcijski nož z klešče, kolo multi orodje, zlitine kolo steklenico, plier, 486 računalnik, kolo multitool, mtb orodje, sivo kolo steklenico, iman kolo steklenico

Bullet Točk:

1、Kakovost Materiala: To kolo-obliko multi-funkcionalno orodje kartica je izdelana iz nerjavečega jekla.Anti-rjo in Korozijo odpornih.

2、Mini Obliko Visoke Trdote: Z kvaliteten material, orodje, kartica ima značilnost visoka trdota po fino peskanje proces in majhnosti, ki je praktičen in enostaven za prevoz.

3、Multi-funkcionalno Orodje: Ta zunanji majhno orodje kartice se lahko uporablja kot odpirač za steklenice, hex vtičnico, klešče in izvijač.

4、Majhna Velikost: Dolžina približno 68MM/2.68 V, širina približno 40 MM/ZNAŠALA 1,57 V, debeline about2.5 MM/0.10 V, Kompakten, vendar močan.

5、Lepe Obrti: S kvalificiranim površinska obdelava obrti, to orodje se lahko uporabi za dolgo časa, medtem ko še vedno videti kot novo.

Specifikacija:

Model: E136-6

Velikost: o 68*40*2.5 MM/2.68*1.57*0.10 v

Površinska obdelava: temna, peskana

Material: #420 iz nerjavečega jekla

Bruto teža: približno 52g

Funkcija: Križ serijo, eno-znak serije, pomožni trakovi napravo, notranji parcelo (na voljo velikosti: 5,5 MM, 6 MM, 7MM, 8 MM, 12 MM, 14 MM)

Seznam Vsebine:

1*Multi-funkcijo Orodje Kartico

Opomba:

Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Padec ladijskega prometa Podpora
Funkcija 3 nerjavno
Funkcija 1 Multi-Funkcijski Orodje Kartico
Funkcija 2 Majhen obesek ključ
Vrsta Žep, Multi Orodja
Poreklo CN(Izvora)
velikost S

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki