Sesalni Sidrno Pritrjevanje Kavljem Kravato Navzdol, Taborjenje Platno, Kot So Avto Strani Nadstrešek Bazen Tarps Šotori Določitvi Univerzalnim Kavljem

Nov izdelek

Na zalogi

€1.15

€1.65

-30 %

Oznake:

avto za šotor, pergola odtenek, pole tarp, pvc tarp, silicij tarp lahki, sidrna vrv za čoln, sladoled tovornjak, čoln zavetje, črto oblačila žice, aricxi tarp

Značilnosti:

1. Varno in trdno sesalna: ne skrbite za varno fiksne obremenitve, vsak sesalni lahko podpira približno 10 kg.To snažan sesalno pokal je odličen način, da skoraj vse, kar je v mestu, in odlično orodje za potujejo ali bivajo doma.

2. Vsestranski: sesalna skodelice so idealne za gladko, čisto površinah, kot so steklo, plovil, avtomobilov in avtodomov in uporabo sesalne skodelice za kravato šotore in ponjave za avtomobile in tovornjake.To lahko očistite in ponovno uporabi z vodo.

3. Enostaven za uporabo: samo mesto bedak, na gladko, čisto površino, nato pritisnite na ročaj, da se določi bedak trdno.Enostavno tabor brez praske vaš avto.Hkrati se lahko uporablja tudi kot veslo krovu opremo popraviti drift vrečko.

4. Fiksna kavelj: Z določitvijo kljuko, za taborjenje platno, bazen šotori in tako naprej.

5. Vsako sidro je močna trajnost in je orodje za potovanja ali doma.Za kravato aplikacije, kjer ni sidrišča.

Opis:

Ta stalni kavljem material je vzdržljiv in enostaven za uporabo, primeren za taborjenje platno, bazen šotori, itd.

Specifikacije:

Barva: Črna

Material: PU

Sesalni Premer: približno 70 mm

Paket Je Vključeno:

1 pc*osnovna kavelj

Opombe:

1. Prosimo, dovolite 0-1 palčni napak zaradi ročnega merjenja.Hvala za vaše razumevanje.

2. Monitorji niso umerjeni enako, postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kaže nekoliko drugačen od realnega predmeta.

Material PU
Barva Ime črna
Blagovna Znamka cheshitong
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki