7 CM Globbles Velike Rainbow Opica Stringy Žogo Stres Žogo Fidget Igrače Antistress Žogo Silikonski Odbijal Puhasto - Jugging Žogo #9

Nov izdelek

Na zalogi

€1.04

€1.51

-31 %

Oznake:

xr telefon primeru boksar pes

Značilnosti

VAREN IN TRAJEN:Ta igrača je narejena iz varne termoplastične gume, varno, brez okusa in nestrupen.Stranka nosečnice je prenosljiv in ga lahko enostavno dal v žep, da lahko igrajo z njim kadarkoli in kjerkoli.

ROKE TRAININ:Prst senzorično igrača lahko pomaga okrepiti zapestje, izboljšati fleksibilnost prsti, in povečati moč roke in lahko tudi zmanjša utrujenost.Za tiste, ki uporabljajo računalnike ali naredite več hands-on delo, stiskanje jim lahko pomaga spodbuditi mišice in kite, in s tem zmanjšuje bolečine, ki jih povzročajo sindrom karpalnega kanala.

LAJŠANJE STRESA: Za tiste, ki so pod stresom ali razdražljivi, to smešno sesalno pokal je dobra senzorična orodje.Svetle barve, prijetne zvoke, lahko pomaga obnoviti razpoloženje, ostati osredotočen in miren ali ubiti čas.Ti oprostitev stres kroglice pomaga ublažiti stres in anksioznost pri otrocih in odraslih.

UPORABA METODE: to fidget igračo, ki ustreza desno v vaši dlani.Pritisnite sesalno skodelice skupaj in sprostitev za izpolnitev Te toyare zelo trganje in ne bo prekinil odpri.

ŠIROKO UPORABO:kot Nalašč za razredu, doma ali v pisarni, oni so super za učitelje, študente in kdorkoli drug.Odlična alternativa za očesa, noge in druge kroglice.Če ste na vse, nezadovoljni z našim izdelkom, prosimo, obrnite na nas in z veseljem vam bomo pomagali.

Vsebina Paketa

1x silikonski svile bal

Blagovna Znamka DEBIZHONG
Številka Potrdila 1
Vrsta žongliranje z žogo
Material Plastični
Plastika Tip ABS
Certificiranje 3C
Poreklo CN(Izvora)
Premer 7 cm
Značilnosti Šport
Črtna koda No
Priporočamo, Starost Porodniški, 0-6m, 7-12m, 13-24m, 25-36m, 4-6y, 7-12y, 12+y, 18+
Spol Unisex
Številka Modela J0005
Opozorilo NO
3C Certifikat

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki