5pcs Nihanje Multi Orodje, Žage HCS Pol Krožnega Segmenta, Žage za Dremel Bosch Električna Orodja, Pribor 88mm

Nov izdelek

Na zalogi

€7.29

€13.25

-44 %

Oznake:

spredaj žar passat, bosch power tool, krožne električne žage, diamantno rezilo, večfunkcijsko orodje moči, pcb videl, 88v baterije, aso ebi slog, dremel glavo, polje orodja dremel

5pcs Nihanje Multi Orodje, Žage HCS Pol Krožnega Segmenta, Žage za Dremel Bosch Električna Orodja Pribor

Funkcija:

1. Visoko kakovostne strukture-Naše swing žage so narejene iz legiranega jekla in visoko ogljikovega jekla.So težje in debelejše kot večina žaga rezila, in lahko vodijo svoje življenje iz rjavenje ali padejo tudi pod obremenitvijo.

2. Najpogosteje se uporabljajo osnovne sloge-naše swing orodje rezilo komplet vsebuje 5 3-1 / 2 palca polkrožno žage, z odlično izvedbo, za rezanje lesa, gips plošče, PVC, itd.

3. Quick release system-Naše žage sprejme hitro sprostitev rezilo mehanizem oblikovanja, ki jih lahko enostavno montažo in nadomesti, in pribor, ki jih je mogoče hitro zamenjati brez ključa ali šesterokotni izvijač, s čimer prihranite čas in trud.

4. Univerzalni Združljivost-Naše quick-release žage so univerzalni vmesnik sistema, ki je združljiv z več kot 95% vibracij, orodij na trgu, kot so Bosch, Overtone, DREMEL, RIDGID, OBRTNIK, TCH, itd.

Vključeni proizvodi:

5 X 3-1 / 2 palca polkrožno žage

Rezilo Tip Multifunkcijski Žage
Številka Modela Žaginega Lista
Blagovna Znamka DWZ
Certificiranje CE, ROHS
Uporaba Home DIY
Število Kosov 5 pcs
Material HCS
Končna Drugo
Poreklo CN(Izvora)
Rezilo Materiala Alloy Steel

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki