Mpow Mpods TWS Čepkov Brezžični Sport Slušalke IPX8 Nepremočljiva 35Hrs Dolžina & 4 Mics Stavko Brezžični šumov Slušalke

Nov izdelek

Na zalogi

€27.64

€46.86

-41 %

Oznake:

slušalke mpow, trgovina brezžične slušalke, ks bluetooth čepkov, auricular bluetooth mini, aiyima bluetooth, sl tws čepkov, noge šport, aktivno hrup preklic, tip c slušalke slušalka, ios čepkov

Mpow Mpods TWS Čepkov Brezžični Sport Slušalke IPX8 Nepremočljiva 35Hrs Dolžina & 4 Mics Stavko Brezžični šumov Slušalke Mpow Izdelka * 4-Mics Šumov - Vsaka slušalka opremi, 2 mikrofona, ki nevtralizirajo neprijetne zvoke in odpravlja nečistoče učinkovito.In drugi mikrofoni okrepiti glas, pick-up, ko imate klic. * Mono & Dvojčka Način – Mono & Dvojčka Način je na voljo bodisi dal na dvojno čepkov, da v celoti predani vaš um na delo, ali lahko samo nositi enotne slušalka skrbeti zunanjega okolja in potopiti v glasbi hkrati. * 35H Predvajanje – V čepkov " baterija zagotavlja 7 ur stalno predvajanje in polnjenje primeru tudi podpira 5-krat polnjenja, glasbe nikoli ne prekine z nizko baterije. * Pnevmatike-brezplačno Polnjenje - Pomladiti čepkov z dvojno načinov, ki jih lahko napolnite s priloženim kabel ali brez truda dal čepkov polnjenje primeru na brezžični polnilnik tipke za brezžično polnjenje; In po 15 minutah hitro polni, čepkov zagotavljajo do 2 ur uporabe glasbe, ki se nikoli ne ustavi. * Dež Navada je Pokvaril Vaš Workouts - dobro zaprti MPOW čepkov zakona IPX8 nepremočljiva uspešnosti, tako da ohranja premagal bo tudi z malo dežja. * Lahkoten Nadzor – prehod na naslednjo skladbo, pri čemer se telefonski klici, in vklop telefona inteligentni asistent z tapnite MFB truda, ne glede na to, kako oddaljeni s telefonom, delovanje je vedno priročno.

Mpow Opisi Izdelkov 4 Mics Dostaviti Kristalno Jasen poziv Dolgotrajne Baterije Traja Ves Dan 15mins Polnjenje za 2h Igrajo Nošenje Snugly, Nadzor Modno IPX8 Nepremočljiva Rating 2 Uri in POJDI Dvojno polnjenje načini so na voljo Instant Connect Sonorous Gledališče-nivo Zvočne Mpow Kupec Povratne informacije Mpow tehnični podatki

Model Mpow MpodsTWS Slušalke

Barve

Bela

Bluetooth Različice

Bluetooth 5.0

Nepremočljiva

IPX8 Nepremočljiva

Mikrofon

4-Mic Šumov

Dolžina

7+28 Ur s Polnjenjem Primeru

Značilnosti

USB Tip-C Charing, Touch Control, Punchy Bas, Levo Mono Način, Kaj je V ŠKATLI?Mpow Mpods TWS Slušalke 1 x par Polnjenje primeru, 1 x Silikon eartips x 3 par (S, M,L. Velikost M je predhodno nameščena na čepkov.) Tip-C napajalni kabel x 1 Uporabniški priročnik x 1

Nakupovanje Opomba

O Plačilu>>

1. Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2. Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

O Pošiljki>>

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Naročila se obdelujejo v 2-7 delovnih dneh po plačilu preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslov.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Večina fotografij navedeni so sprejeti z lastno ekipo, so 100% realne slike.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikend in praznike.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če ne prejmete vaše predmete v 30 dneh, odkar ste izvedli plačilo.prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času.Naš cilj je, da naše stranke zadovoljne.

O Povratne Informacije>>

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Upamo, da boste lahko obrnete na nas takoj, če niste zadovoljni z našimi izdelki ali našimi storitvami.

O Mpow MPOW je NI.1 Premije za dodatno Opremo Bluetooth, Znamka za Pametne telefone.Vsak izdelek iz Mpow je bil ustvarjen z enim dosledno naloga - se Ujemajo z vašo pametno življenje.MPOW specializirano v proizvodnji elektronike in dodatkov, ter nudimo inovativne proizvode za naše stranke.Naš izdelek je izjemen za njihovo veliko modelov in uporabnost.Imamo operacije v Kaliforniji, Londonu, Berlinu, in družbe izdelki so na voljo po različnih poteh.Na MPOW, smo delo strastno ustvariti izdelke z enostavnost in uporabnost.Govorimo in prisluhniti našim strankam in vrednost vsake konstruktivne povratne informacije od njih za izboljšanje naših izdelkov in storitev.Za vse vas, od vseh nas, na Mpow Trgovina - Hvala in Srečno Nakupovanje!

Vrsta Magneta Drugo
Certificiranje CE
Blagovna Znamka mpow
Slog Uho Kavelj
Slušalke Blazine Materiala Silikonski
4-Mics Šumov Da,
Funkcija za Video Igre, Za Mobilni Telefon, Hi-Fi Slušalke, Šport
Barve bela
nepremočljiva Da,, IPX8 nepremočljiva
Aktivno Odstranjevanje-Preklic No
Poreklo CN(Izvora)
Nadzor Glasnosti Da,
Z Mikrofonom Da,
Tip Vtiča Noben
Model Mpow Mpods TWS Čepkov Brezžične Slušalke
Odpornost 32Ω
Priključki Tip c
Hitro Polnjenje Da,
Število Voznikov 4
Package Seznama Uporabniški Priročnik, Polnjenje primeru, Napajalni Kabel, Zamenljive Podloge Za Set
Vokalizmu Načelo Dinamično
Značilnosti nepremočljiva, USB Tip-C Charing, Touch Kontrole, Globok Bas, Levi Mono Način
Bluetooth Različice 5.0
Način Polnjenja Polnjenje primeru
Sporočilo Res Je, Brezžični
Številka Modela Mpow Mpods TWS Čepkov
Brezžična Vrsta bluetooth
Dolžina 7+28 Ur s Polnjenjem Primeru
Mikrofon Šumov Mikrofona
Brezžično Da,
Podpora Za Pomnilniško Kartico No
Podpora APP No
Nadzor Gumb Da,
V uho Odkrivanje Funkcija Samodejno Predvajanje in Zaustavitev
Frekvenčni Razpon 20 - 20000Hz

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki