Nastavljiv Laptop Tabela za Raztegljiv Kavč Prenosni Prenosni Pladenj Krog Tablični Računalnik Stojalo za Prehranjevanje, Pisanje, Branje s Skodelico Imetnika

Nov izdelek

Na zalogi

€20.18

€28.82

-29 %

Oznake:

študija tabl, zaslon podporo, gibanja postelj, pohištvo v dnevni sobi nastavite kitajska brezplačna dostava, android tablet, igra prenosni računalnik, spalnica furnitur, beležnica, tipkovnica klavirja, postelja set

Specifikacija:

#Desk velikost: 55 x 32 cm/21.65 x 12.6"

Namizje:37 x 32 cm cm/14.57 x 12.6"

Miško odbor velikost:18 x32cm/ 7.09 x 12.6"

#Color: 1 2 3

#Material: Kovina+Lesa

#Kota prilagoditev obseg: 4 ravni

#Ležaj teža: več kot 20 kg

#Uporablja računalnik tip: 17inch prenosni računalnik (vključno z 17inch) in spodaj

Opis:

【Ergonomska Oblika 4 Ravni Nastavljiv Laptop Posteljo Tabela】 Krog-miza z 4 kota nastavitve so na voljo, vam omogoča, da postavite tipkovnico na popolnoma pod kotom, bo imel vaš prenosni ali tablični računalnik na ergonomsko kota načrt, ki prilagoditi, da bo ustrezala najboljši vizualni in preprečevanje bolečih oči in celo odpraviti ročno utrujenost,vam Prinašajo udobje in operativne izkušnje,in lopute preprečuje prenosniki iz drsna off.

【Prijazno Načrtovanje】Naš Laptop Tabela prihaja z okroglo držalo( 2.76" v premeru), da je vaša najljubša pijača na dosegu.

【Postelja velika Pladnja,Fit Prenosnih računalnikov do 17Inches】velikost ta laptop desk je :21.65" x12.6" x9.9", 17 palčni prenosnik je kos pogače.Dovolj prostora za vas, da se velika velikost prenosnik ali knjige, ko boste bojev v domače naloge.

【Ni skupščine, ki zahteva】 Ni treba namestiti.Samo odpreti je, da uporabite, ko ste dobili ta izdelek.

【Stabilno In Trajno】laptop miza je iz MDF, masivnega lesa, iverne plošče,varno in okolju prijazno.Ukrivljen namizje rob,tako da boste lahko počutili udobno pri uporabi.Površina je gladka, non-toksične, vlago,-dokazilo, odporen na praske, z visoko temperaturo odporne.

【Anti-slip】Jeklene Noge so dobro stabilnost,ki je močno nosilna zmogljivost in dobro trpežnost.Noge Krog-desk so pokriti s plastično non-slip rokav za dobro anti-slip učinek.

【Multi Funkcijo Krog Mizo】element, ki ni le prenosni prenosni računalnik mizo, dal tabela redno mizo in stand up za delo, bo to pomaga razbremeniti bolečine v vratu in rami.ampak tudi deluje kot zajtrk ali snacking pladenj, Kampiranje Tla, prenosni postelji stojalo za sprostitev v posteljo, ali knjigo/tablični stojalo.

Paket Vključuje:

1x prenosni računalnik mizo

Opomba:

#Če imate kakršne koli težave s kakovostjo ali škodo, ko prejme paket, se prosimo obrnite na službo v času

#Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Zakaj ruske kupce, ki potrebujejo polno ime?

Kot ruske poštnih politike prilagoditev, kupci imena potreba, da izpolnite v polno ime( Ime + Patronymic + Priimek ), tako da se lahko prijavite na parceli.

Ali vam je podpora padec ladijskega prometa?

Da,podpiramo padec ladijskega prometa.pustite nam sprejemnik naslov in telefonsko številko, na Matejadereani.si, če bi,potem pa bomo poslali paket, glede na naslov, ki ste zapustili.ob istem času,mi lahko sprejema naročil za CSV.

Kako sem lahko spremljali moje parcele?

Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete)

Kaj lahko storim, ko je nakup zaščito čas izteka?

Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun.

Ali obstaja popust za večino nalog?

Da,lahko nudimo veleprodajne cene.bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki traja samo 3-7 dni, da pridejo.

Kaj lahko storim, ko je nakup zaščito čas izteka?

Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun.

Zložen Da,
S Tipkovnico Polica No
Vrsta Šolsko Pohištvo
Prilagodi Da,
Dropshipping Da,
Poreklo CN(Izvora)
Z Valjčki No
Nastavljiv kota 4 ravni
Material Kovine
Slog Laptop Mizo
Prizorišče spalnica, dnevna soba, Doma, spalnica, kavč, Tabela, Šola, Urad
S Skladiščenjem No
Splošne Rabe Komercialni Pohištvo
Z Omarico No
Največja Nosilnost Več kot 20 kg
Posebno Rabo Računalniški Mizi
Številka Modela CC721

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki