Pet Ovratnik Ogrlica Nastavljiv Piščanec Pas Z Vrvici Dihanje Pet Telovnik Za Kokoš Živalskega Oskrbe Živali Na Kmetiji Piščanec

Nov izdelek

Na zalogi

€1.35

€2.68

-49 %

Oznake:

piščanec plišastih, piščanec, piščanec čevelj, piščanec petelin, piščanec krpo, piščanec krme, piščanec čelada, piščanec materiala, piščanec kmetije, piščanec plenic

Pet Ovratnik Ogrlica Nastavljiv Piščanec Ha rness Z Vrvici Dihanje Pet Telovnik Za Kokoš Živalskega Oskrbe Živali na Kmetiji Piščanec

Opis: 1. Premium Material: Naš piščanec pas je izdelan iz kakovostnega nylon material, zunanja oblika mehko teksturo in udobno dotik, tako da ta pas je trajno.Dihanje tkanine, ki je gladko nositi za piščanca, kombinacija jjeza povezka in varnostni pas, ki je odporna na obrabo in trganje.

2. Kot nalašč za Hojo in Usposabljanje: Dihanje kokoš pet telovnik obleke vaš piščanec, raca ali , odlična izbira za usposabljanje in hoja.Mehkega materiala bo ustvarite ne tugging in vleče učinek na vratu svojega ljubljenčka, vodenje vaš jjeza varno in udobno na prostem.

3. Različnih na Voljo Velikosti: piščanec usposabljanje pas prihaja z različnih velikosti, lahko izberete glede na vaš jjeza velikost, ki daje ustrezno primerna za vaš jjeza, izdelava vaš jjeza izgleda bolj čudovit in očarljivo v množice.

4. Lahka in Kompaktna: Udobno piščanec usposabljanja izkoristiti, je lahek, kompakten, da ga lahko dal v žep in torba za lažje prenašanje.Pas je enostaven za uporabo in njeno hitro sprostitev snaps omogoča, da odstranite z lahkoto.Hoja vaše hišne ljubljenčke pogosto je bolje, da vlak vaše hišne ljubljenčke " gibanje v bolj okreten in živahen način, brez nepotrebnih obremenitev.

5. Nastavljiva & Vsestranski: Ta kokoš pas je mogoče uporabiti za usmerjanje vaš piščanec, raca ali , v kombinaciji z 3.6 noge najlonski povodec, boste našli enostaven za nadzor vaš piščanec je gibanje zunaj, je priporočljivo, da preverite na strani pred nakupom.

Specifikacije:

Ime: Piščanec Pas Dihanje Kokoš Pet Telovnik

Material: Očesa

Seznam Vsebine:

1 x Hišne Telovnik

Opombe:

Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je lahko za nekatere barvne razlike, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je lahko toleranca na velikost izdelka.

1. O Povratnih Informacij:

1.1 Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

1.2 Povratne informacije so za nas zelo pomembno, Da se nemudoma obrnite na nas, PREDEN ste nam nevtralne ali negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da reši vsak problem, in zagotoviti najboljše storitve za stranke.

1.3 nemogoče je, da bi to rešili, če ne bomo, ne vem, o njih!

2. Kaj so na voljo metode za plačilo?

2.1 sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2.2 Opomba: Drugi o plačilu PREKO te povezave: https://service.Matejadereani.si/page/knowledge?pageId=37&category=1000021991&knowledge=1060068630&language=en

2.3 Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

2.4 Če ne, ne moreš prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

3. Aabout Dostava:

3.1 DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO),Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3.2 Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

3.3 slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

3.4 STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

3.5 Če še niste prejeli pošiljko v roku,?prosimo, obrnite na nas (takoj).Bomo spremljali z ladjar čim prej in odgovor vas.

3.6 Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

3.7 Prodajalec ni odgovoren uvoznih dajatev, kupec je odgovoren za to.Vse spore, ki jih povzroča to je nesmiselno.

3.8 BR kupec, prosimo, navedite CPF ali CNPJ, bo bolje za vas, da dobim ASAP.hvala

4. Vrne in Vračilo:

4.1 imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete po tem, ko je prejela.Če je na gospodarstvu več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.

4.2 NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

4.3 Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev.

4.4 povrnili vam Bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vse komponente, pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Matejadereani.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4.5 Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

Živali Na Kmetiji Vrsta piščanec
Številka Modela Chicken Harness, Živalskega Dobave
Vrsta Živali Na Kmetiji
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki