Yongnuo YN560IV YN560 IV YN 560 Bliskavica Speedlite Z YongNuo YN560-TX II Sproži Krmilnik za Canon, Nikon Fotoaparat Fuji

Nov izdelek

Na zalogi

€71.48

Oznake:

flash yongnuo, yongnuo, foto studio luči rumena, camera nikon, canon flash, flash studio, radio flash yongnuo yn, bliskavica nikon, yn bliskavica canon, držalo za softbox

YongNuo YN560IV Speedlite +YongNuo YN560-TX II

OPOMBA:YongNuo 560iv sprejme najnovejše zaslon design

Package Seznam:

*1x Najnovejši YN560IV Speedlite

*1x YN560-TX II

*1x Mini Flash Nosilec, Stojalo

*1x Flash Zaščito Vrečko

*1x Darilni komplet

*1x angleški Priročnik

Opomba:Prosimo, povejte nam, kaj je vaš fotoaparat telo,YN560-tx je bila različna za canon/nikon fotoaparat.

Značilnosti:

Podpira vse YONGNUO YN560-III YN560 IV Utripa Sprosti od januarja 2013

Dve Načini Bliskavice: M/Multi

Daljinsko upravljanje Bliskavice in Zoom na skupino, do 6 skupin.

Združljiv z RF602/RF603/ RF603 II

16 Kanalov

Velik in Jasen Zaslon, Uporabniku Prijazen Vmesnik.

Domet: Do 100 Metrov.

Brezžični Sprožilec Sprejemnik RF603/RF603 II

Ko pogledamo, specifikacije, smo videli, da je lahko nadzor gor tp 6 skupin, kar pomeni, da jo lahko nadzira do 6 bliskavice.To je edini način za nadzor enote do sedaj, da lahko nadzorujejo 6 utripa ob istem času.

YN560-TX II Ročni Krmilnik Bliskavice

ØExquisite trup modela, podpira hitro zaklepanje l

ØSupports brezžično sprožilo YONGNUO YN560III/YN560IV/YN660/YN968N/YN860Li speedlite

ØGrouping kažejo podpira ostranjevanje in se pomikate način; Prilagodljiv največja skupina

ØTwo Načini Bliskavice: M/Multi

ØRemote nadzor Bliskavice in Zoom na skupino, do 6 skupin.

ØCompatible z RF-602/RF603/RF603 II/RF605

Ø16 Kanalov, Domet: Do 100 Metrov.

ØLarge in Jasen Zaslon, Uporabniku Prijazen Vmesnik.

ØWireless Zaklopa Sprejemnik RF-602/RF603/RF603 II/RF605.

ØCE/Telec certificiranje.

*Prenos na daljavo je lahko krajši, odvisno od pogojev, kot so pozicioniranje podrejenih enot, okolico in vremenske razmere.

Funkcije, ki tej strani so na podlagi testnih pogojih našega podjetja.Nadaljnjega ne bo deležen, če oblika in specifikacije se spremeni.

Opis

*Podpira Brezžično Master Funkcija:

V YN560 IV se lahko uporablja kot master enota, ki zagotavlja 3 neodvisne skupine z nadzorovanjem sposobnost, zavedajoč se, daljinski nadzor bliskavice bliskavice in goriščno razdaljo YN560 IV in YN560 III.

*Podpira Brezžično dodatno Funkcijo, v celoti podpira YN560-TX, RF-603(I/II), RF-602 Brezžični oddajnik:

Ena YN560 IV lahko oziroma sprejem brezžičnega signala iz YN560 IV, YN560-TX, RF-603 (I/II), RF-602 z dodatnim 16 kanalov; ko YN560 IV in YN560-TX uporablja kot oddajnik, ga lahko uresniči daljinski upravljalnik parameter nastavitve.

*Več Sproži Sinhroni Način Podpirajo:

V YN560 IV lahko sproži skozi niz vrhu fotoaparata, 2.4 G brezžično proženje, S1 in S2 pred flash preklicati način.

*Nastavitve Shrani Samodejno, Podpira Nastavitev Po Meri (Fn):

Parametre, na bliskavica se samodejno shrani, ko je bliskavica izklopljena; uporabniki lahko prilagodite nastavitev bliskavice funkcijo, kot je potrebno.

*GN58 @ ISO 100, 105mm:

Visoko vodilno Število 2.4 G brezžični speedlite, podpira M/Multi/--način.

*Zvočni Poziv Sistem:

Ko je zvok poziva sistema je omogočena, različnih zvok, ki bodo povzročile različne načine delovanja bliskavice, tako da se lahko osredotočite na fotografiranje.

*Podpora Električni Zoomom:

Bliskavica se pokritost lahko spreminja med 24~105mm skozi [ZOOM] (da).

*Ultrafast Polnjenje Recikliranje Sistem, Podpira Zunanje Napajanje.

*Opremljena z Velikim Velikost LCD Zaslon, Standardni PC Sinhroni Vmesnik.

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI. 2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila. 3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni. 1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo. 5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo. 1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol. 2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#. 3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Matejadereani.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo. 4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje. 1.12 mesecev omejena Garancija Proizvajalca za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo. 2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na Matejadereani.si!Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.Hvala za vašo pomoč in najboljše želje za vas!

Certificiranje Noben
Številka Modela YN560-TX II, 560IV+560TX II
Paket Da,
Teža 0.45
zaslon Da,
TTL No
Vir Svetlobe speedlite
Blagovna Znamka yongnuo
Združljiv Fotoaparat Znamke Canon, NIKON
Poreklo CN(Izvora)
Vir Napajanja aa
Barvna temperatura 5500

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki