THINKCAR Thinkdiag Vse Avtomobile Brezplačno 1 Leto Bluetooth Obd 2 Diagnostična Orodja Dejanje Test ECU Kodiranje 15 Ponastavi Obd2 Auto Skener

Nov izdelek

Na zalogi

€74.57

€108.08

-31 %

Oznake:

avto skener za vsa vozila, obd2, 2 obd, vcx, odb2 bluetooth 4, thinkdiag pro, g scan, elm327 v2.2, avto ecu, ELM327

Opis Izdelka:

"""ThinkDiag je prenosljiv in ekonomičen avto diagnozo orodje, ki je primerna za DIY posamezne uporabnike in mala popravila trgovin.

ThinkDiag je sestavljen iz diagnostični priključek in APLIKACIJO, ki je povezan z vozila diagnostična vtičnica skozi priključek, in brezžično komunicira s pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom prek povezave Bluetooth, tako kot za namestitev programske opreme odjemalca in diagnostično programsko opremo na pametne terminal za opravljanje avto diagnozo, vključno z obravnavo Informacije o različici, kode, branje, koda klirinškega, branje tok podatkov, posebne funkcije, itd.

Podprti modeli: združljiv z vsemi modeli podpirajo OBD II protokola po letu 1996

podpira sporazum:ISO 14230-4(KWP2000)/IOS 15765-4(LAHKO)/ISO 9141-2(IOS)/ISO14229(UDS)/SAEJ 1850(VPW&PWM)"""

Zakaj potrebujete THINKDIAG

"1.Branje Kode napak Za Sistem ,kot je na primer ECM, TCM, ABS, SRS, BCM, IMM, BMS, TPMS, SAS, Sistem Goriva, Svetlobni Sistem, Metlice Sistema, itd

2.Bi-Directional/Aktivna Test + ECU Kodiranje + Prilagoditev + Ujemanje

3.15 Reset servisne Funkcije OBD2 Optičnega + Auto VIN Scan Orodje

4.V Živo Tok Podatkov Grafe + Zapis Podatkov+Print Vozila Zdravje Poročilo Print +Daljinsko Diagnostiko, Avto Skener

5.Široko Vozila Pokritost,Karkoli imate Android ali iOS napravi, boste lahko prenesete APP za neposredno diagnoza

6.EOBD2, DEMO brezplačno programsko opremo in 1 brezplačno Proizvajalec Programske opreme

Po aktivira napravo, dobite 1 brezplačno proizvajalca programske opreme.Lahko izberete eno od proizvajalca programske opreme v ThinkStore in jih lahko uporabite brezplačno za eno leto.,

Proizvajalec Programske opreme za Vsako Ceno: $39.95/leto

Ponastavitev Programske opreme za Vsako Ceno: $49.95/leto

Vsa Programska oprema, Cena ( Vsi avto programske opreme in Vse za Ponastavitev Programske opreme+brezplačna posodobitev): $199.00 za 2 Leti

All Reset Programske opreme (brezplačno posodobitev): $149.00 za 2 Leti

4,Multi-jezik : angleški, francoski, nemški, španski, italijanski, portugalski, Japonski, ruski"

Vse Programov in Funkcije, Brezplačno Za 1 Let

V roku 1 Leta, ki ga lahko brezplačno diagnostiko podprte vse softwares/ vse funkcije in posebnih funkcij.Po 2 letih se lahko odločite, ali posodobitev,Če ne boste posodobiti to, da si

Najprej Uporabite Postopek:

Register---Prijava---Vključiti---Preberite VIN inteligentno---Zaženite diagnostiko

Podpora ECU Kodiranje

Kodiranje funkcija se uporablja za ponovno flash vozila kontrolnih modulov.Uporablja se za reprogram prilagodljivi podatkov za vozilo, nadzor modulov po popravila ali zamenjave vozila deli;Zagotavljajo rešitve za vprašanja Vodljivosti, Izkoristek Goriva, Izguba Moči, Kod napak, Trajnost Mehanskih Delov itd.;Zavore omejitve in omejitve; v celoti izkoristiti avto skrite funkcije, kot so spreminjanje zvončki na avto, nastavite, kolikokrat one-touch signal utripa za en dotik, zapomni si nastavitve za Start/Stop sistemi, in še več.

Podpora IMMO Tipka za Programiranje

edinstven avto ključ programiranje in preberite pin kodo za funkcijo, je v glavnem uporablja za onemogočite izgubil vozila tipke in program nov nadomestni ključ f.o.b.

Aktivno Podpirajo Test (Upravljanje Test)

"Uporablja ThinkDiag Aplikacijo, ki jo želite preizkusiti, če je pogon je normalno, brez uporabe vozila kontrole, da bi dobili bistveno povečanje učinkovitosti:

[ Vklop hladilnika ventilatorja | Prilagoditev na plin | Odpri/zapri okna | Delovanje ogledala | vklopi/izklopi osvetlitev | vklopi/izklopi zvok rog | Test zaklepanje vrat ... ]"

Skupnosti interakcije:

V našo Aplikacijo, moramo zagotoviti komunikacijsko platformo za vas.Lahko daste v skupno rabo z drugimi uporabniki o vašem izkušnje z vzdrževanjem, ali se lahko prijavite tudi za vozila, ki so povezani vzdrževanje znanja, in celo prositi za pomoč, če imate kakršno koli vzdrževanje vprašanja.Lahko spremljate tudi drugi uporabniki in so v živo, klepet z njimi.Spoznajte več prijatelji tukaj.

Ustvarjanje diagnostičnega poročila in Tiskanje vozil diagnostično poročilo

Thinkdiag podporo naredil OBD vozil diagnostična poročila in tiskanje vozil poročilo iz PC je pomagal razumeti, avto je problem.in da veste, kako popraviti avto.

Delo na Android in IOS sistemov:

Morate le, da jo namestite na vaš telefon ali tablični računalnik, da ga uporabljate.Thinkdiag lahko ne samo podporo sistema Android, ampak tudi IOS sistem.

4 Podatki zaslonu v 1 Graf:

"Strokovno vozila optičnega orodje lahko znanstvenih graf podatkov, zapisovanje podatkov, predvajati podatke, zamrznitev okvirja,in tiskanje poročil.

V realnem času diagnoze proces, pomembno diagnozo informacije se lahko takoj shranjena v pomnilniku, vključno branje kode napak in zamrznjene posnetke in podatke v realnem času tokov.

Po realnem času diagnoza je končana, Diagnoza funkcijo za snemanje predvajanje, diagnoza informacij in proces že shranjena v pomnilniku, se lahko ponavljamo za lažjo analizo različnih podatkov, informacij.

En-klik generacije diagnozo poročilo po diagnozi bodo uporabniki hitro reševanje problemov, bi se izognili slepi vzdrževanje in shranjevanje denarja in časa."

Podpirajo Vseh Sistem, Diagnostični:

"Z vrhunsko vsi sistemi diagnoz, te večnamenske obd2 optičnega bralnika lahko uporabljate za branje vseh razpoložljivih sistemov'ECU informacije za lažjo vozila diagnozo.Popolni sistemi se razlikujejo od različnih avtomobilov in običajno vključujejo motor, prenos, ABS, SRS, SAS, TPMS, EPB in ohišja / body / električna oprema sistema itd.

Certificiranje FCC
Postavka Vrsta Koda Bralci & Scan Orodja
Funkcija 2 Brezplačno 15 Reset Storitve
Funkcija 7 Vsi Avtomobili Brezplačno 1 Leto
Posebne Funkcije bluetooth
Posodobitev Programske Opreme Da,
Funkcija 3 Brezplačno Polno OBD2 Funkcije
Jezik angleščina, Francoski, Nemški, Italijanski, Japonski, Portugalski, Ruski, Španski
Funkcija 1 Brez Vseh Sistemov, Diagnoza
Funkcija 6 bluetooth povežete
Blagovna Znamka THINKCAR
Strojna Oprema Različica avto Diagnostična orodja
Različico Programske Opreme avto Diagnostična orodja
Funkcija 4 ECU Kodiranje Funkcije
Poreklo CN(Izvora)
Funkcija 5 Auto VIN Skeniranje/BI-Directional Nadzor/Upravljanje Test/Oddaljena Pomoč

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki