324pcs/veliko Memo Blazine Lepljive Opombe Nežen Polovico Sladkorja Vrsto Papirja dnevnik Scrapbooking Nalepke Pisarna Šola tiskovine Beležnico

Nov izdelek

Na zalogi

€4.04

€4.25

-4 %

Oznake:

yzf r1 goriva skp

Material:papir

Package:1set=324pcs

Velikost:Kot slika prikazuje.

Design:6 Design. Izberite obliko, s svojim jazom . Hvala

1. Barve

Razlika težava: vse blago, ki v naravi, poskusite, da bi barvo, videz blizu Pravi, na malo barva razlika ne more prenašati, za stranke prosimo, da previdno! Da bi se izognili super v nepotrebne denar zapravlja čas.

2. Velikost problem: prosimo, da kupci za nakup, preden podroben pogled na izdelek opis ali z našo predhodno sporočilo, premagal nakup, prosimo, navedite, kaj želite izdelek, barve in velikosti, v nasprotnem primeru bomo privzeto po naslov opis pošiljke.

3. Express problem: Express zaradi mesto razlikujejo, hitrost dostave je tudi raznolika. Še posebej naletela slabo vreme in obvezne počitnice, bodo zamude zamude pojav. Poleg kurirska podjetja vsaki odprtini prodajalec kakovosti ni, srednja možen pojav posameznih trgovinah prodajalec slab odnos ali parceli škodo, nekateri prodajalci ne morem napovedati, nepričakovanih dejavnikov. Skratka, da je nekaj slabo, prosimo, obrnite na nas, bomo aktivno s kurirsko podjetje za komunikacijo rešiti.

4. Blaga izgubil: Splošni videz blaga izgubil primeru, ker je paket poškodovan, v rezultat, če je ugotovljeno, da parcela trak je zamenjava poškodovanih ali raztrgana, zlom, je razpakiranje znaki, Prosimo, ne podpiše za to. Če parcela brez preverjanja na znak, ki se pojavi v blago manjka, pomanjkljiva ali prevoz zaradi nesreče, smo ugotovili, da je težko prevzeti odgovornost, jaz upam, da boste razumeli. Če je varnost ali podpis, obvestite vnaprej, njihova lektoriranje znotraj paket blaga.

5. Težave s kakovostjo: se poleg nekaj pred odpremo si bomo prizadevali, da odprete večkrat preverite in stroge kontrole, velikost in barvo problem ni, da smo ladjo malomarnosti, kot so potrebe po izmenjavi tovora z kupci medveda, če dejansko prejel po najti kakovosti težave, vas prosimo, prejeli V roku 48 ur pravočasno obrnite na nas, zagotoviti ustrezne slike dokaze, ste nekateri pravilno naslovljena, poštnina je naš strošek. Opomba: spodnje perilo in nogavice, ne sprejemamo nobene uporaba po izmenjavo in se vrniti! Prosimo, da zaprosijo pred skrbno preverite! Zaradi vsake zahteve strank so različne,je nemogoče storiti v vse stranke oči so kot nalašč. Nekateri pa ne vpliva na nošenje za majhnih napak upam, da vas ne bi preveč resno.

6. Na vrednotenje:mi bo prizadevajo, da cena, kakovost, storitev ljudi, ustvariti samo harmonijo nakupovanje okolja, nadgradnjo Nacionalnih nakupovanje okolja in navad, spletno nakupovanje koristi več, moramo co-zaklad co, iti na delo za vzdrževanje, z vestjo, da zdravljenje vsaka transakcija vedenje! Prizadevali si bomo za opravljanje 100%pohvale, zelo dobrodošli za naše razumno ocenjevanje. Ne transakcije v poštev, prvi za doseganje komunikacijskih, če želite odpraviti nesporazume in spore je mogoče reševati s pomočjo svetovanja, je naše malomarnosti in odgovornost, bomo resno in Odgovorno ravnanje. Razumevanje in spoštovanje so medsebojno! Za nekatere z zli nameni in spletke kupce prosimo, da ostanejo proč od ta del čistega zemljišča, na! Pišite nam:

QQ: 937920322(določi naročnik) telefon:18967498867(prejetih SMS) čas:9h--1 am

Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela FFW02
Blagovna Znamka Alideco

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki